558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.206 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 11 Ocak 2021 #11 Lokasyon Kalecik'miş. O bölgeye yakın olanlar hissetmişler genellikle. Ben Sincan'da otuyorum, burada çok hissedilmedi.
Lokasyon Kalecik'miş. O bölgeye yakın olanlar hissetmişler genellikle. Ben Sincan'da otuyorum, burada çok hissedilmedi.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2021 #12 Hissetmedim. Büyük geçmiş olsun. Umarım hem maddi hem de manevi zarar yoktur.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #13 Biz, biz lanetli İzmir Halkı her hafta sallanıyoruz zaten...
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2021 #14 alyhisa dedi: Ben de sallandim bayağı ya ödüm koptu çünkü ilk defa hissettim. Genişletmek için tıkla... Ben ne yapacağımı bilemedim evde dolanmaya başladım . Jorji Costava dedi: İyi sallandık ama kısa sürdü, herkes iyidir umarım. Genişletmek için tıkla... Can ve mal kaybı yokmuş çok şükür. 286313 dedi: Evdekiler " deprem oldu oooo " diye evde gezerken, ben ayakları dengede bile olmayan masamda sallanmadan geçirdim. Geçmiş olsun yeniden. Genişletmek için tıkla... Benimle aynı mahallede olup hissetmeyen adam var. TÇB dedi: Geçmiş olsun. Umarım ölü ve yaralı yoktur. Genişletmek için tıkla... Yokmuş mal kaybı da yok . metaphroz dedi: Geçmiş olsun. Pursaklar'da oturuyorum, hissettim ama bir zararı olmadı çok şükür. Genişletmek için tıkla... Şükür vallahi bizim de sarsılma oldu da geçti hemen. emircanunlts dedi: Geçmiş olsun, umarım zaiyat yoktur. Genişletmek için tıkla... Yokmuş çok şükür. Esatgvn2 dedi: Hissettim ancak çok zevk aldım deprem olurken Genişletmek için tıkla... Psikopat . 558memoli dedi: Lokasyon Kalecik'miş. O bölgeye yakın olanlar hissetmişler genellikle. Ben Sincan'da otuyorum, burada çok hissedilmedi. Genişletmek için tıkla... Keçiörende felaket şekilde hissedildi. WoLeRm dedi: Hissetmedim. Büyük geçmiş olsun. Umarım hem maddi hem de manevi zarar yoktur. Genişletmek için tıkla... Çok şükür kimseye bir şey olmamış. Maddi zarar da yok. KRALCAN dedi: Biz, biz lanetli İzmir Halkı her hafta sallanıyoruz zaten... Genişletmek için tıkla... .
alyhisa dedi: Ben de sallandim bayağı ya ödüm koptu çünkü ilk defa hissettim. Genişletmek için tıkla... Ben ne yapacağımı bilemedim evde dolanmaya başladım . Jorji Costava dedi: İyi sallandık ama kısa sürdü, herkes iyidir umarım. Genişletmek için tıkla... Can ve mal kaybı yokmuş çok şükür. 286313 dedi: Evdekiler " deprem oldu oooo " diye evde gezerken, ben ayakları dengede bile olmayan masamda sallanmadan geçirdim. Geçmiş olsun yeniden. Genişletmek için tıkla... Benimle aynı mahallede olup hissetmeyen adam var. TÇB dedi: Geçmiş olsun. Umarım ölü ve yaralı yoktur. Genişletmek için tıkla... Yokmuş mal kaybı da yok . metaphroz dedi: Geçmiş olsun. Pursaklar'da oturuyorum, hissettim ama bir zararı olmadı çok şükür. Genişletmek için tıkla... Şükür vallahi bizim de sarsılma oldu da geçti hemen. emircanunlts dedi: Geçmiş olsun, umarım zaiyat yoktur. Genişletmek için tıkla... Yokmuş çok şükür. Esatgvn2 dedi: Hissettim ancak çok zevk aldım deprem olurken Genişletmek için tıkla... Psikopat . 558memoli dedi: Lokasyon Kalecik'miş. O bölgeye yakın olanlar hissetmişler genellikle. Ben Sincan'da otuyorum, burada çok hissedilmedi. Genişletmek için tıkla... Keçiörende felaket şekilde hissedildi. WoLeRm dedi: Hissetmedim. Büyük geçmiş olsun. Umarım hem maddi hem de manevi zarar yoktur. Genişletmek için tıkla... Çok şükür kimseye bir şey olmamış. Maddi zarar da yok. KRALCAN dedi: Biz, biz lanetli İzmir Halkı her hafta sallanıyoruz zaten... Genişletmek için tıkla... .
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.307 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #15 Sanırım forumun yarısı Ankaralı, hepinize geçmiş olsun.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 11 Ocak 2021 #16 Esatgvn2 dedi: Hissettim ancak çok zevk aldım deprem olurken. Genişletmek için tıkla... 2017 yılındaki 6.6 şiddetindeki Bodrum, Kos ve çevresi depreminde ne yalan söyleyeyim korktuğum kadar zevk de almıştım. Tek psikopat ben değilmişim.
Esatgvn2 dedi: Hissettim ancak çok zevk aldım deprem olurken. Genişletmek için tıkla... 2017 yılındaki 6.6 şiddetindeki Bodrum, Kos ve çevresi depreminde ne yalan söyleyeyim korktuğum kadar zevk de almıştım. Tek psikopat ben değilmişim.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Ocak 2021 #17 Arkadaşlarla konuşuyordum ve hiçbir şey hissetmedim ama ailemdekiler hem hissedip hem de bayağı korkmuşlar.
Arkadaşlarla konuşuyordum ve hiçbir şey hissetmedim ama ailemdekiler hem hissedip hem de bayağı korkmuşlar.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.126 Makaleler 3 Çözümler 194 11 Ocak 2021 #18 AyarsıZZ dedi: Keçiörende felaket şekilde hissedildi. Genişletmek için tıkla... Felaketten kastın nedir? Yarım bilemedin 1 saniye sallandı.
AyarsıZZ dedi: Keçiörende felaket şekilde hissedildi. Genişletmek için tıkla... Felaketten kastın nedir? Yarım bilemedin 1 saniye sallandı.
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.039 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 11 Ocak 2021 #19 Hisseden herkese geçmiş olsun.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #20 Ben oyun oynarken fark etmedim bile. Sonradan söyledi ailem deprem oldu diye.