F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 10 Ocak 2016 #11 InMyHell dedi: Can kaybı olmamıştır inşallah, camdan atlayan falan. Bilginiz varmı? Büyük geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... O kadar şiddetli değildi. Olsa çoktan çalkalanırdı ortalık.
InMyHell dedi: Can kaybı olmamıştır inşallah, camdan atlayan falan. Bilginiz varmı? Büyük geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... O kadar şiddetli değildi. Olsa çoktan çalkalanırdı ortalık.
1Game1Gamer Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 1.615 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523370362 10 Ocak 2016 #12 FalconPolat dedi: Benim masa dolap sallandı, annem salon da kılı bile kıpırdamamış. Bina da bir kaç kişi de hissetmemiş. Ben hayal mi gördüm şimdi ? Genişletmek için tıkla... Yok Gerçek. Bir de o kadar güçlü değildi ama temel sağlam değilse iyi sallanır. İlginç bir his. Sanki dünya sallanıyormuş gibi oldum ben.
FalconPolat dedi: Benim masa dolap sallandı, annem salon da kılı bile kıpırdamamış. Bina da bir kaç kişi de hissetmemiş. Ben hayal mi gördüm şimdi ? Genişletmek için tıkla... Yok Gerçek. Bir de o kadar güçlü değildi ama temel sağlam değilse iyi sallanır. İlginç bir his. Sanki dünya sallanıyormuş gibi oldum ben.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 10 Ocak 2016 #13 1Game1Gamer dedi: Yok Gerçek. Bir de o kadar güçlü değildi ama temel sağlam değilse iyi sallanır. İlginç bir his. Sanki dünya sallanıyormuş gibi oldum ben. Genişletmek için tıkla... 20 yıllık binamız var. 6-7 şiddeti depremi olursa şansımız yok, altında kalırız. Belki bu hafif sallantı da bile çatlak oluşmuş olabilir.
1Game1Gamer dedi: Yok Gerçek. Bir de o kadar güçlü değildi ama temel sağlam değilse iyi sallanır. İlginç bir his. Sanki dünya sallanıyormuş gibi oldum ben. Genişletmek için tıkla... 20 yıllık binamız var. 6-7 şiddeti depremi olursa şansımız yok, altında kalırız. Belki bu hafif sallantı da bile çatlak oluşmuş olabilir.
emirgenc Megapat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 460 Makaleler 1 Yer Bilgisayar Koltuğu 10 Ocak 2016 #14 Çok geçmiş olsun. Umarım can kaybı yoktur. Ben de Edirne'de yaşıyorum, başım mı döndü yoksa gerçekten ufak bir sallanma meydana mı geldi bilmiyorum ama ben de burada oluyormuş gibi hissettim 5 saniyeliğine.
Çok geçmiş olsun. Umarım can kaybı yoktur. Ben de Edirne'de yaşıyorum, başım mı döndü yoksa gerçekten ufak bir sallanma meydana mı geldi bilmiyorum ama ben de burada oluyormuş gibi hissettim 5 saniyeliğine.
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2016 #15 Biz Çorum'da hissettik.
1Game1Gamer Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 1.615 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523370362 11 Ocak 2016 #16 Yok Allah'a şükür can kaybı