O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.172 Çözümler 1 16 Ağustos 2023 #11 Park Müdürü Benson dedi: Suçu Mansur başkana atacak kişilere söylüyorum: Konya'da ekmek 6 TL. Bu durumda Konya Büyükşehir Belediye başkanı mı suçlu oluyor? Tabii ki de hayır, ülke ekonomisi belli. Hiç iyiye gitmiyoruz, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam küçük bir ilçede yaşıyorum. 40 bin nüfusu yok. 6.5 lira ekmek. Konya'da nasıl daha ucuz onu anlamadım.
Park Müdürü Benson dedi: Suçu Mansur başkana atacak kişilere söylüyorum: Konya'da ekmek 6 TL. Bu durumda Konya Büyükşehir Belediye başkanı mı suçlu oluyor? Tabii ki de hayır, ülke ekonomisi belli. Hiç iyiye gitmiyoruz, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam küçük bir ilçede yaşıyorum. 40 bin nüfusu yok. 6.5 lira ekmek. Konya'da nasıl daha ucuz onu anlamadım.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 16 Ağustos 2023 #12 XEfe.Bey dedi: Ülke genelinde ekmeğe bir ayda ikinci kez zam geldi, Ankara'da 6,5 lira olan ekmek 7 lira olmuş. Diğer şehirlere de aynı oranla geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ucuz.
XEfe.Bey dedi: Ülke genelinde ekmeğe bir ayda ikinci kez zam geldi, Ankara'da 6,5 lira olan ekmek 7 lira olmuş. Diğer şehirlere de aynı oranla geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ucuz.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 17 Ağustos 2023 #13 Ben 5'e alıyordum geçen haftalarda. İlçeden ilçeye mi fark ediyor acaba?
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 17 Ağustos 2023 #14 Ozz2018 dedi: Trabzon'da 15 TL. Siz gene iyisiniz. Genişletmek için tıkla... Az umarım 30 olur.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Ağustos 2023 #15 AGI dedi: Ben 5'e alıyordum geçen haftalarda. İlçeden ilçeye mi fark ediyor acaba? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, ama zamanlar odalarda da artar.
AGI dedi: Ben 5'e alıyordum geçen haftalarda. İlçeden ilçeye mi fark ediyor acaba? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, ama zamanlar odalarda da artar.