1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.324 Çözümler 13 19 Mayıs 2023 #11 Teachermann dedi: Hocam neden bahsettiğiniz konusunda hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Windows kurulumunu anlatıyor. Ama ReviOS kurarak.
Teachermann dedi: Hocam neden bahsettiğiniz konusunda hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Windows kurulumunu anlatıyor. Ama ReviOS kurarak.
T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #12 1xandaro dedi: Windows kurulumunu anlatıyor. Ama ReviOS kurarak. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 32 GB RAM var. Diğer 32 GB da yolda. Yani benim derdim şu an yeni aldığım SSD'ye kurulum yapmak. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
1xandaro dedi: Windows kurulumunu anlatıyor. Ama ReviOS kurarak. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 32 GB RAM var. Diğer 32 GB da yolda. Yani benim derdim şu an yeni aldığım SSD'ye kurulum yapmak. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 19 Mayıs 2023 #13 Teachermann dedi: Hocam bu sadece usb hazırlama ama. Peki formatı nasıl yapacağım ? bilgisayarımda hali hazırda win11 yüklü. Yeni bir ssd aldım ve kurulumu o ssd ye yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni gördüm mesajı çok kolay yöntemi var. Hiçbir veri kaybetmeden klonlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Teachermann dedi: Hocam bu sadece usb hazırlama ama. Peki formatı nasıl yapacağım ? bilgisayarımda hali hazırda win11 yüklü. Yeni bir ssd aldım ve kurulumu o ssd ye yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni gördüm mesajı çok kolay yöntemi var. Hiçbir veri kaybetmeden klonlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #14 alicsndemir dedi: Hocam yeni gördüm mesajı çok kolay yöntemi var. Hiçbir veri kaybetmeden klonlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam servis idareten bir imaj atmıştı bilgisayar yeniydi. Yani siz format atmayın klonlama yapın mi diyorsunuz.
alicsndemir dedi: Hocam yeni gördüm mesajı çok kolay yöntemi var. Hiçbir veri kaybetmeden klonlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam servis idareten bir imaj atmıştı bilgisayar yeniydi. Yani siz format atmayın klonlama yapın mi diyorsunuz.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 20 Mayıs 2023 #15 Teachermann dedi: Hocam servis idareten bir imaj atmıştı bilgisayar yeniydi. Yani siz format atmayın klonlama yapın mi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum istiyorsanız format atabilirsiniz fakat sorun olmaz derseniz klonlayabilirsiniz.
Teachermann dedi: Hocam servis idareten bir imaj atmıştı bilgisayar yeniydi. Yani siz format atmayın klonlama yapın mi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum istiyorsanız format atabilirsiniz fakat sorun olmaz derseniz klonlayabilirsiniz.
T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #16 alicsndemir dedi: Hocam temiz kurulum istiyorsanız format atabilirsiniz fakat sorun olmaz derseniz klonlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki oyunları saklayamam değil mi hocam ?
alicsndemir dedi: Hocam temiz kurulum istiyorsanız format atabilirsiniz fakat sorun olmaz derseniz klonlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki oyunları saklayamam değil mi hocam ?
chuckychuck01 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #17 Artık USB'ye de gerek yok Windows 10 indir deyip Media Creation Tool'dan atabiliyorsun.
T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #18 chuckychuck01 dedi: Artık USB'ye de gerek yok Windows 10 indir deyip Media Creation Tool'dan atabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilmiyorum ama.
chuckychuck01 dedi: Artık USB'ye de gerek yok Windows 10 indir deyip Media Creation Tool'dan atabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilmiyorum ama.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 20 Mayıs 2023 #19 Teachermann dedi: Hocam neden bahsettiğiniz konusunda hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz Ankara'nın yardımcı olayım.
Teachermann dedi: Hocam neden bahsettiğiniz konusunda hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz Ankara'nın yardımcı olayım.
T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #20 pBalcı dedi: Nerede oturuyorsunuz Ankara'nın yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Hocam Gölbaşındayım.
pBalcı dedi: Nerede oturuyorsunuz Ankara'nın yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Hocam Gölbaşındayım.