pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 20 Mayıs 2023 #21 Teachermann dedi: Hocam gölbaşındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı uzaksınız.
T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #22 Sağlık olsun hocam. Buralı değilim olsam gelirdim de.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 20 Mayıs 2023 #23 Teachermann dedi: Sağlık olsun hocam. Buralı değilim olsam gelirdim de. Genişletmek için tıkla... Etimesgut panda bilgisayar var. Ancak etimesguta gelecekseniz bende yardımcı olabilirim.
Teachermann dedi: Sağlık olsun hocam. Buralı değilim olsam gelirdim de. Genişletmek için tıkla... Etimesgut panda bilgisayar var. Ancak etimesguta gelecekseniz bende yardımcı olabilirim.
T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #24 pBalcı dedi: Etimesgut panda bilgisayar var. Ancak etimesguta gelecekseniz bende yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. pBalcı dedi: Etimesgut panda bilgisayar var. Ancak etimesguta gelecekseniz bende yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam burdan sıfırlıyorum sonra da usb ye attığım win11 i yükleyeceğim. Dosya Ekleri 20230520_025416.jpg 176,7 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 20 Mayıs 2023
pBalcı dedi: Etimesgut panda bilgisayar var. Ancak etimesguta gelecekseniz bende yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. pBalcı dedi: Etimesgut panda bilgisayar var. Ancak etimesguta gelecekseniz bende yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam burdan sıfırlıyorum sonra da usb ye attığım win11 i yükleyeceğim.