Ankara'da formaya isim yazdıracak yer önerisi

seadt13

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Galatasaray ve Juventus formaları var. İkisinin de kendi sezonuna ait orijinal fontuyla isim yazdırmak istiyorum. Bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?

Hocam bilmiyorum da. Ben İzmir'de yaşıyorum burada 50-60 TL arasına yapıyorlar. Belki orada daha ucuzdur bilmiyorum ama benzer olduğunu düşünüyorum.

Hocam bilmiyorum da. Ben İzmir'de yaşıyorum burada 50-60 TL arasına yapıyorlar. Belki orada daha ucuzdur bilmiyorum ama benzer olduğunu düşünüyorum.
Fiyatta sıkıntı yok hocam zaten. Tek endişem baskının orijinal fontta ve kaliteli olması.

Kızılay ülke alan pasajında girişte altta genelde oluyor ancak sezonları eskiyse kendi fontunu bulamayabilirsin hocam ben bastırmıştım yeni forma olduğu için ellerinde vardı fontu.

Kızılay ülke alan pasajında girişte altta genelde oluyor ancak sezonları eskiyse kendi fontunu bulamayabilirsin hocam ben bastırmıştım yeni forma olduğu için ellerinde vardı fontu.
Bende aynı font'u bulacağını sanmam. Belki internetten yapıyorlardır oralara bakması lazım. Eğer ki yapamıyorsa da şahsen ben yazdırmazdım.

hangi dükkanda bastırdın ismini hatırlıyor musun ve memnun musun?

Hocam alt kata girince sağdaki dükkanda bastırdım ancak çok oldu 7-8 yıl kullandım sonra birine hediye ettim formayı ama 7-8 yıl hiç sorun yoktu.
ülkealan pasajı dışında bildiğiniz bir yer var mı acaba? totti forması arıyorum da orda bulamazsam diye sorayım dedim alternatif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…