Ankara'da gezilecek yerler nelerdir?

KawaiiAlly

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar, yaz zamanı kız arkadaşım ile Ankara'da buluşacağız. Acaba Ankara'da gezilecek tatlı ve güzel yerler nereler? Manzarası güzel yerler var mı? Fazla insanın olmadığı sakin yerler nereler? YSK sonrası güzel bir hafta geçirmek istiyorum, ona da bana da moral olur diye düşündüm. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Merhaba dostlar, yaz zamanı kız arkadaşım ile Ankara'da buluşacağız. Acaba Ankara'da gezilecek tatlı ve güzel yerler nereler? Manzarası güzel yerler var mı? Fazla insanın olmadığı sakin yerler nereler? Ysk sonrası güzel bir hafta geçirmek istiyorum, ona da bana da moral olur diye düşündüm. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Anıtkabir var gerisi görüşüme göre taş yıgını pek beklentiye girmemek lazım bir de ulus kalesi.

Altınpark'a gidin. Gölbaşı fena değil. Lunapark'ı gezin, çok geniş bir alana sahip bir park. Keçiören'de Estergon Kalesi var. Keçiören Atatürk Parkı'nı gezebilirsiniz. Teleferik çalışıyorsa teleferiğe binebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı