TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarı alalı 3 seneden biraz fazla oldu ve hiç macun bakımı yapmadım, öyle detaylı bir temizlik de yapmadım. Sadece arada toz temizliği yaptım. O yüzden bilgisayarı bir bakıma götürmeyi düşünüyorum. Ankara’da güvenilir neresi var?
Bilgisayarı alalı 3 seneden biraz fazla oldu ve hiç macun bakımı yapmadım, öyle detaylı bir temizlik de yapmadım. Sadece arada toz temizliği yaptım. O yüzden bilgisayarı bir bakıma götürmeyi düşünüyorum. Ankara’da güvenilir neresi var?
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #2 Bilgisayarcılara güven olmaz. Tanıdık varsa başka tabii ki fakat kendınız temizlemenız en mantıklısı fazla zor bir şey değil zaten.
Bilgisayarcılara güven olmaz. Tanıdık varsa başka tabii ki fakat kendınız temizlemenız en mantıklısı fazla zor bir şey değil zaten.