Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.270 Çözümler 6 22 Temmuz 2025 #1 Yarın kardeşimle beraber Ankara'ya gideceğiz. 1.gün Aspava'ya gitmeyi planlıyoruz diğer gün ise hamburger yemeyi planlıyoruz. Çok pahalı bir yer olmasın orta bütçe bir yer olursa sevinirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yarın kardeşimle beraber Ankara'ya gideceğiz. 1.gün Aspava'ya gitmeyi planlıyoruz diğer gün ise hamburger yemeyi planlıyoruz. Çok pahalı bir yer olmasın orta bütçe bir yer olursa sevinirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Taksi Naber Müdür Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 665 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #2 Good Beef'i öneririm sınırsız içecek ve sos var. Soslarıda kaliteli. Ben Antares ve Beşevler mağazasına gittim.
Good Beef'i öneririm sınırsız içecek ve sos var. Soslarıda kaliteli. Ben Antares ve Beşevler mağazasına gittim.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.270 Çözümler 6 22 Temmuz 2025 #3 Taksi Naber Müdür dedi: Good Beef'i öneririm sınırsız içecek ve sos var. Sosları da kaliteli. Ben antares ve beşevler mağazasına gittim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam tavsiye için.
Taksi Naber Müdür dedi: Good Beef'i öneririm sınırsız içecek ve sos var. Sosları da kaliteli. Ben antares ve beşevler mağazasına gittim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam tavsiye için.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #4 Taksi Naber Müdür dedi: Good Beef'i öneririm sınırsız içecek ve sos var. Sosları da kaliteli. Ben antares ve beşevler mağazasına gittim. Genişletmek için tıkla... Tam onu yazmak için girdim konuya. Besevler şubesine gittim ben de. 4 arkadaş gitmiştik bayağı beğendik.
Taksi Naber Müdür dedi: Good Beef'i öneririm sınırsız içecek ve sos var. Sosları da kaliteli. Ben antares ve beşevler mağazasına gittim. Genişletmek için tıkla... Tam onu yazmak için girdim konuya. Besevler şubesine gittim ben de. 4 arkadaş gitmiştik bayağı beğendik.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.270 Çözümler 6 22 Temmuz 2025 #5 WiSo dedi: Tam onu yazmak için girdim konuya. Besevler şubesine gittim ben de. 4 arkadaş gitmiştik bayağı beğendik. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam size de. O zaman büyük ihtimalle ikinizin de önerdiği yere gideceğiz. Beğeniceğimden eminim fotoğraflarına falan biraz baktım çok güzel duruyor.
WiSo dedi: Tam onu yazmak için girdim konuya. Besevler şubesine gittim ben de. 4 arkadaş gitmiştik bayağı beğendik. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam size de. O zaman büyük ihtimalle ikinizin de önerdiği yere gideceğiz. Beğeniceğimden eminim fotoğraflarına falan biraz baktım çok güzel duruyor.
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.043 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #6 Maidan'ın içinde bir mekan vardı. Gogo Munchie buranın burgerleri çok güzel.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.270 Çözümler 6 29 Temmuz 2025 #7 Herolynx53 dedi: Maidan'ın içinde bir mekan vardı. Gogo munchie buranın burgerleri çok güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef Ankara gezimiz bitti ama üstteki hocalarımın önerdiği good beefe gittik bayağı beğendik orayı.
Herolynx53 dedi: Maidan'ın içinde bir mekan vardı. Gogo munchie buranın burgerleri çok güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef Ankara gezimiz bitti ama üstteki hocalarımın önerdiği good beefe gittik bayağı beğendik orayı.
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.043 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #8 Geç yazdığım için özür dilerim. Bir dahaki gelişinizde benim önerdiğim mekanda yersiniz o zaman.
Taksi Naber Müdür Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 665 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #9 Kasım_0 dedi: Hocam maalesef Ankara gezimiz bitti ama üstteki hocalarımın önerdiği good beefe gittik bayağı beğendik orayı. Genişletmek için tıkla... Hangi şubesine gittiniz?
Kasım_0 dedi: Hocam maalesef Ankara gezimiz bitti ama üstteki hocalarımın önerdiği good beefe gittik bayağı beğendik orayı. Genişletmek için tıkla... Hangi şubesine gittiniz?