Ankara'da İngilizce kursu tavsiyesi

Arto

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sistem Yöneticisi
Merhaba, yurt dışında yerleşip çalışma isteğim var. Bunun için dilimi akıcı şekilde konuşma anlama ve yazma olarak geliştirmek istiyorum. Bu konuda Ankara da kaliteli İngilizce öğrenebileceğim bir kurs var mı?

Kurslar pek verimli olmuyor hocam kendiniz öğrenseniz daha iyi olur ama yine de sizin kararınız tabii.

Bence de, 2 kere kursa gittim hiçbir işe yaramadı. Pandemide eve tıkılınca ingilizce videolara sardım şimdi çok rahat konuşabiliyorum.
Kurslar pek verimli olmuyor hocam kendiniz öğrenseniz daha iyi olur ama yine de sizin kararınız tabii.

Bence de, 2 kere kursa gittim hiçbir işe yaramadı. Pandemide eve tıkılınca İngilizce videolara sardım şimdi çok rahat konuşabiliyorum.

Bende aynı şekilde pandemide oyun oynayaraktan öğrendim iniglizceyi bir de kursada gittim adamlara rica ediyorsun sen sınavları işlemesende sana gidip sırf rica ediyorsun diye C2 seritifika veriyorlar.

Bence de, 2 kere kursa gittim hiçbir işe yaramadı. Pandemide eve tıkılınca İngilizce videolara sardım şimdi çok rahat konuşabiliyorum.

Bende aynı şekilde pandemide oyun oynayaraktan öğrendim iniglizceyi bir de kursada gittim adamlara rica ediyorsun sen sınavları işlemesende sana gidip sırf rica ediyorsun diye C2 seritifika veriyorlar.

Peki önerebileceğiniz öğrenme stilleri nelerdir? Yabancı filmler izlemek oyunlar oynamak dışında sizin yaptığınız kendinize özel bir şeyler var mı?

Film izlemek bence sıkıcı, sevdiğin yayıncıları izleyebilirsin youtubda. Ben tr kaynak bulamadığım için pek çok hobimde eng kaynak arayışına girmiştim öyle öğrenmiştim. Ek olarak biraz gramer çalış herhangi bir yerden.

Peki önerebileceğiniz öğrenme stilleri nelerdir? Yabancı filmler izlemek oyunlar oynamak dışında sizin yaptığınız kendinize özel bir şeyler var mı?

Birilieriyle yazılı olarak konuşursanız öğrenebilirsiniz zorlandığınız yerde çeviri kullanın ben bu şekilde öğrenmiştim.

Birilieriyle yazılı olarak konuşursanız öğrenebilirsiniz zorlandığınız yerde çeviri kullanın ben bu şekilde öğrenmiştim.

Hangı platformlar olabilir hiç nilgim yok önerebileceğiniz yerler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…