Ankara'da İnternet Kafe Önerisi

Makaleler
7
Evimdeki internet çok yavaş olduğundan dolayı film, anime izleyeceğim zaman internet kafeden indirip USB Belleğe atıp evde izliyor(d)um. Ama malesef bu aralar internet kafeler mantıksız bir şekilde USB Belleği engelliyor. İnterneti hızlı (4-5 MB/s yeterli), USB Belleğe dosya atmayı engellemeyen bir internet kafe tavsiye eder misiniz? (Mamak veya Çankaya içinde olursa çok güzel olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çankaya içi isterseniz istediğiniz dosyayı indirip ücretli verebilirim. 4-5 MB/s çok yüksek bir rakam çoğu internet kafe 500KB/s'i zor sağlıyor. Bildiğim en iyi mekan Tandoğan'da en kötü bilgisayarında RX 470 olan abimiz. Onun da saati 4TL.

İlginiz için çok teşekkür ederim ama benim indirip atmam daha iyi olur. Cebeci Cami 'nin hemen yanında Canicom isimli internet kafe var belki bilenler vardır. Orada 5 mb/s hız ile istediğimi indirip atıyordum üstelik saati de 1.25₺ ama geçen haftadan beri Usb Belleklere izin vermiyorlar.

Saati 4 TL mi . Biz burada 1.5 TL ye pahalı diyoruz.

Tamamdır arkadaşlar yeni bir yöntem buldum. Ankara Cebeci 'de Chatkapı 2 isimli internet kafe USB bellekleri engelliyor fakat telefonları engellemiyor. Üstelik interneti de 10 mb/s hızında. Şuan Vestel Venüs Z10 telefonumda 40 GB boş yer var ve bu boş alanı doldurmadan gitmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…