M mertgümğş Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #1 Ben MESEM'in berberlik okulunu istiyorum ama var mı bilmiyorum. Ankara'da oturuyorum.
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #2 mertgümğş dedi: Ben MESEM'in berberlik okulunu istiyorum ama var mı bilmiyorum. Ankara'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Berberlik bölümü var ama berberlik bölümünde yer varmı pek bir bilgim yok. İyi forumlar.
mertgümğş dedi: Ben MESEM'in berberlik okulunu istiyorum ama var mı bilmiyorum. Ankara'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Berberlik bölümü var ama berberlik bölümünde yer varmı pek bir bilgim yok. İyi forumlar.
M mertgümğş Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #3 MamiDigital dedi: Berberlik bölümü var ama berberlik bölümünde yer varmı pek bir bilgim yok. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Hangi okul peki
MamiDigital dedi: Berberlik bölümü var ama berberlik bölümünde yer varmı pek bir bilgim yok. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Hangi okul peki
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #4 mertgümğş dedi: Hangi okul peki. Genişletmek için tıkla... Kanka tüm okullarda berberlik bölümü vardır evine en yakın MESEM okuluna git kayıt ol.
mertgümğş dedi: Hangi okul peki. Genişletmek için tıkla... Kanka tüm okullarda berberlik bölümü vardır evine en yakın MESEM okuluna git kayıt ol.