KodHatası Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Ankara Mamak'ta yaşıyorum, halihazırda Muay Thai yapıyorum. Fazla uzak ve pahalı olmayacak şekilde MMA kursu arıyorum.
Ankara Mamak'ta yaşıyorum, halihazırda Muay Thai yapıyorum. Fazla uzak ve pahalı olmayacak şekilde MMA kursu arıyorum.
yabozkurt Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #2 Selam, buldun mu sana uygun yeri ?
KodHatası Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 yabozkurt dedi: Selam, buldun mu sana uygun yeri? Genişletmek için tıkla... Abidinpaşa'da var ancak saatleri bana uymadı diye gitmedim. Fiyatları da indirimde. Deniz koç MMA yazın abidinpaşa şubesine uğrayın derim.
yabozkurt dedi: Selam, buldun mu sana uygun yeri? Genişletmek için tıkla... Abidinpaşa'da var ancak saatleri bana uymadı diye gitmedim. Fiyatları da indirimde. Deniz koç MMA yazın abidinpaşa şubesine uğrayın derim.
yabozkurt Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 KodHatası dedi: Abidinpaşa'da var ancak saatleri bana uymadı diye gitmedim. Fiyatları da indirimde. Deniz koç MMA yazın abidinpaşa şubesine uğrayın derim. Genişletmek için tıkla... Akderede oturuyorum, çok yakın. Bir sorayım, bakayım. Teşekkürler kral.
KodHatası dedi: Abidinpaşa'da var ancak saatleri bana uymadı diye gitmedim. Fiyatları da indirimde. Deniz koç MMA yazın abidinpaşa şubesine uğrayın derim. Genişletmek için tıkla... Akderede oturuyorum, çok yakın. Bir sorayım, bakayım. Teşekkürler kral.
KodHatası Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #5 Rica ederim, iyi sporlar. yabozkurt dedi: Akderede oturuyorum, çok yakın. Bir sorayım, bakayım. Teşekkürler kral. Genişletmek için tıkla...
Rica ederim, iyi sporlar. yabozkurt dedi: Akderede oturuyorum, çok yakın. Bir sorayım, bakayım. Teşekkürler kral. Genişletmek için tıkla...