Ankara'da Montaj Yapacak Yer Önerisi

seventy0ne

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben farklı farklı sitelerden bir sistem toplayacağım. Ama ben bunun montajına bulaşmak istemiyorum, yani tırsıyorum bir şeyler yaparım diye. O yüzden bana güvenilebilir bir şekilde montajımı yapabileceğim biryer önerir misiniz?
Not:Ankara'da oturuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence korkma. Güç kaynağı alırken aynı korku bende de vardı. Ama inan o kadar da zor değil. Recep Baltaş' ın sistem toplama videolarını izleyebilirsin.

Bence korkma. Güç kaynağı alırken aynı korku bende de vardı. Ama inan o kadar da zor değil. Recep Baltaş' ın sistem toplama videolarını izleyebilirsin.
Çok sağolda hakkikaten bulaşmak istemiyorum çünki bu daha toplicam ilk sistem yani lutfen soruma cevap verin lutfen ona gore sipariş vercem acaba vatana parçalari goturursem montajlarlarmi parasiyla:dikkatli:

Mahalledeki bilgisayarcı GT 730 4GB Ekran kartını montajlar. Ramlerin birini yürütür. Ona güvenmeyin, evde kendiniz toplayın o kadar zor değil.

Kendıne güven.
11402753_1627271587514448_3418277029230685559_o.png

Bende ilk bilgisayarımı toplarken korkuyordum. Ama hiç öyle değil hatta bir süre sonra hoşuna gitmeye başlıyor. Ama yanında bir arkadaşın olsun en azından yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı