Arkadaşlar, ben farklı farklı sitelerden bir sistem toplayacağım. Ama ben bunun montajına bulaşmak istemiyorum, yani tırsıyorum bir şeyler yaparım diye. O yüzden bana güvenilebilir bir şekilde montajımı yapabileceğim biryer önerir misiniz?
Not:Ankara'da oturuyorum.
Bence korkma. Güç kaynağı alırken aynı korku bende de vardı. Ama inan o kadar da zor değil. Recep Baltaş' ın sistem toplama videolarını izleyebilirsin.
Bence korkma. Güç kaynağı alırken aynı korku bende de vardı. Ama inan o kadar da zor değil. Recep Baltaş' ın sistem toplama videolarını izleyebilirsin.
Çok sağolda hakkikaten bulaşmak istemiyorum çünki bu daha toplicam ilk sistem yani lutfen soruma cevap verin lutfen ona gore sipariş vercem acaba vatana parçalari goturursem montajlarlarmi parasiyla
Çok sağolda hakkikaten bulaşmak istemiyorum çünki bu daha toplicam ilk sistem yani lutfen soruma cevap verin lutfen ona gore sipariş vercem acaba vatana parçalari goturursem montajlarlarmi parasiyla
Aklima geldii ama baktim simdi farkli farkli sitelerden toplarsam 300 tl kar ediyorum ki 300 tl bana gore hic az para degil.Acaba parasiyla montajliyorlarmi.
Yada neyse ben bizim mahalledeki bilgisayarciya montajlattiririm ilginiz için teşekkür ederim.
Farklı sitelerden aldığın zaman her siteye kargo parası ödeyeceksin. Tek bir siteden alıp montajı o siteye yaptırman daha mantıklı olur. Mesela İnventus-Eksen-Sinerji. Bu üç firmanın birini seç ve montajı onlara yaptır. Mahalledeki bilgisayarcıya güvenme.
Bende ilk bilgisayarımı toplarken korkuyordum. Ama hiç öyle değil hatta bir süre sonra hoşuna gitmeye başlıyor. Ama yanında bir arkadaşın olsun en azından yardımcı olur.