PluToTR Femtopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:34 #1 Yarın balığa gideceğim. Bir ay önce falan Çanıllı Barajı'na gittim. Şimdi ise tekrar orayı düşünüyorum ama Çamlıdere'yi de denemek istiyorum. Hangisinden daha çok balık tutabilirim veya hangisi daha mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:02
Yarın balığa gideceğim. Bir ay önce falan Çanıllı Barajı'na gittim. Şimdi ise tekrar orayı düşünüyorum ama Çamlıdere'yi de denemek istiyorum. Hangisinden daha çok balık tutabilirim veya hangisi daha mantıklı?
GlbFrank Femtopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:40 #2 Barajda balık mı tutulur göllere gidin.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.245 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer Türkiye Dün 23:52 #3 Çanıllı güzel. Mavi Göl'de yasak değilse şu an orası da güzeldir.
PluToTR Femtopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 05:36 #4 glikojen dedi: Çanıllı güzel. Mavi Göl'de yasak değilse şu an orası da güzeldir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
glikojen dedi: Çanıllı güzel. Mavi Göl'de yasak değilse şu an orası da güzeldir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim