Ankara'da Nerede Veteriner Var?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Daha önce kuşumun kanadının kanaması ile alakalı bir konu açmıştım. Veterinere götüreceğiz ancak Ankara'da devlet veterineri var mı? Özel veterinerlerden birini aradık çok pahalı dediler ne yazık ki. Eğer bildiğiniz bir devlet veterineri yerini söylerseniz çok mesut olurum.

Google haritalar da Ankara devlet veterineri yazarsan bir çok yer çıkıyor bakabilirsin oradan çok fazla olduğu için buraya tek tek atamayacağım. Belediye veterinerleri var.

Kuşlardan anlayan pek veteriner yok maalesef. Ankara'da yaşadığım yıllar içerisinde kuş sahiplerinin genel olarak gidip de muhatap bulabildiği tek veteriner kliniği Aydınlıkevler semtinde, Çevreli Caddesi üzerinde olandı. Bahçeli 7. Cadde girişindeki veterinere hasta kuşumuz için gitmiştim, çayını bırakıp ilgilenmedi bile...

Konunun üzerinde uzun süre geçmiş ancak ben bilgi amaçlı buraya yazayım. Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi tavsiye edebileceğim bir yerdir. Hastalığın teşhis ve tedavisi olarak ben hep memnun ayrılmışımdır. Fiyat zaten fakülte olduğu için özel veterinerlere göre uygundur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı