Ankara'da NetSpeed mi, Millenicom mu kullanılmalı?

Eryaman'da oturuyorum ben Etimesgut sayılır Fiber var. Millenicom kullanıyorum. Altyapı şans başta dediğim gibi sora sora referans alamazsın.
Evet, şans payı büyük. Orası da Etimesgut'a bağlı ama orada Fiber vardır dediğiniz gibi. Memnun musunuz?
Benim dedem Yenimahallede oturuyor Süperonline ile saniyede 7.1 MB ile indiriyorum Pursaklarda ise 120 lira veriyoruz 1.2 MB hız alıyorum saniyede. NetSpeed derim ben.
Bölge ve şans faktörü büyük anladığım kadarıyla. Teşekkürler.

Adana merkez, 3 yıldır Türknet kullanıyorum. İlk yıl 35 Mbps kullanıyordum. Sonradan 100 Mbps olan pakete geçtim. Ping sıkıntım hiç olmadı şuana kadar. Onun dışında Steam indirme 10 11 MB/S. Tabiki arada sorunlar yaşadım ama çözüldü. En uzun süren sorunum 4 gün sürdü, oda mahalledeki kutu bozlumus TT ekipleri düzeltti. Yani genel olarak memnunum. Altyapınız iyiyse düşünebilirsiniz. Zaten kötüyse yaşanılacak sorunlar TT, da Mienicom da , Netspeed vs olsa da yaşarsın.

Bende Etimesgut'ta oturuyorum. Burda Fiber yok. O yuzden Turkcell max 8 Turknet max 15 veriyor. Kablonet altyapın varsa 100 mbps bile alabilirsin. Bende yakın zamanda kablonet'e geçeceğim. Sizde bakın derim Kablonet'e.

Çok sağolun hocam. Altyapı 74'e kadar destekliyor.
Bende Etimesgut'ta oturuyorum. Burda Fiber yok. O yuzden Turkcell max 8 Turknet max 15 veriyor. Kablonet altyapın varsa 100 mbps bile alabilirsin. Bende yakın zamanda kablonet'e geçeceğim. Sizde bakın derim Kablonet'e.
Kablonet var mı ki? Senin mahallende sanırım Adsl var. Kazım Karabekir tarafındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…