Ankara'da özel tıp yazılır mı?

MinikTurp

Hectopat
Daha fazla  
Say 10k sıralama yaptım. Ankara'da okumak istiyorum medipol, lokman hekim, ufuk, yüksek ihtisas gibi üniversitelerde tıp okunur mu yardımcı olursanız sevinirim.

Başka bölüm önerilerine de açığım.

Üniversite ücretleri akılalmaz derecede yükseliyor. Şu an size uysa bile tıp çok uzun bir süreç 6 senede geleceği fiyat size zorluk çıkartabilir. Ben çok tavsiye etmiyorum. Çok güzel şehirlerde yine okuyabilirsiniz tıpı. İstanbul Ankara'dan ibaret değil neticede Türkiye. Ama maddi durumuz el veriyorsa kişisel bir tercih tamamen.

Medipol ve Lokman Hekim'de arkadaşım var, Medipol'deki genel olarak memnun değil, Lokman Hekim'deki arkadaşım da yabancı uyruklulara pozitif ayrımcılık yaptıklarını, yoklama vs. önemsemediklerini ve okula gitmediğini söyledi, "hoca da slayt okuyor ben de evimde slayt okuyorum" demişti bana. Ufak bir bilgilendirme yapmak istedim.

Üniversite ücretleri akılalmaz derecede yükseliyor. Şu an size uysa bile tıp çok uzun bir süreç 6 senede geleceği fiyat size zorluk çıkartabilir. Ben çok tavsiye etmiyorum. Çok güzel şehirlerde yine okuyabilirsiniz tıpı. İstanbul Ankara'dan ibaret değil neticede Türkiye. Ama maddi durumuz el veriyorsa kişisel bir tercih tamamen.

Tam burslu üniversiteler zaten bunlar yoksa evet üniversite ücretleri uçtu zorlanırız.

Medipol ve lokman Hekim'de arkadaşım var, Medipol'deki genel olarak memnun değil, lokman Hekim'deki arkadaşım da yabancı uyruklulara pozitif ayrımcılık yaptıklarını, yoklama vs. önemsemediklerini ve okula gitmediğini söyledi, "hoca da slayt okuyor ben de evimde slayt okuyorum" demişti bana. Ufak bir bilgilendirme yapmak istedim.

Açıkçası yazabileceğim pek bir yer yok. Aralarından seçim yapacağım. Dikkate alacağım yorumunuzu teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı