Ankara'da okumak mı İzmir'de okumak?

eNyzii1

Hectopat
Yer
İstanbul Avcılar
Daha fazla  
Özetle konu şu: Ankara Üniversitesi diş 21k, Ege Üniversitesi diş 22K. Hangisi daha mantıklı? Hem eğlenmek hem okumak vs. her anlamda soruyorum.

Özetle konu şu: Ankara Üniversitesi diş 21k, Ege Üniversitesi diş 22K. Hangisi daha mantıklı? Hem eğlenmek hem okumak vs. her anlamda soruyorum.

Ankara cidden beton bildiğin ulaşım filanda sıkıntı nerede kaldığına bağlı tabii sevende vardır Ankara'yı ama yapılacak aktivite filan kısıtlı biraz İzmir'e göre.

İzmir'de tezek kokusu çekmek yerine, düzenli ve modernleşmeye çok daha açık olan Ankara'yı tercih ederim.

İzmir aslında cok guzel bir şehir. Kafasini kullanmadan hicbirsey yapmayan bir partiye oy verip durmasalar şehir toplanip kendine gelirdi. Ama ogrencilik olarak Ankara imkanlari ayri seviyede.

İzmir'de tezek kokusu çekmek yerine, düzenli ve modernleşmeye çok daha açık olan Ankara'yı tercih ederim.

İzmir'de yaşıyorum ve İzmir'in her yeri kokmuyor sizin sandığınız gibi düzgün bir yerde okursa gayet gece yaşamı olsun iyi bir yer.
Ekstra olarak İzmir'de yaşayanlar sadece yorumuma tepki atsın bilip bilmeden dislike atanları çözemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…