Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 3 Nisan 2023 #1 Elimde PS2 var PC yok canım sıkılıyor o yüzden PS2 için oyun almayı düşünüyorum. Güncel olarak CD satan yer var mı? (PS2 çipli)
Elimde PS2 var PC yok canım sıkılıyor o yüzden PS2 için oyun almayı düşünüyorum. Güncel olarak CD satan yer var mı? (PS2 çipli)
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.602 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 3 Nisan 2023 #2 Zor, Torrent'ten çekip oynamak daha mantıklı.
Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 3 Nisan 2023 #3 HACIDANİKİNCİEL dedi: Zor, Torrent'ten çekip oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım olmadığından onu da yapamıyorum. PS Cafe vardı yakında ama oda yüklemiyormuş.
HACIDANİKİNCİEL dedi: Zor, Torrent'ten çekip oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım olmadığından onu da yapamıyorum. PS Cafe vardı yakında ama oda yüklemiyormuş.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.602 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 3 Nisan 2023 #4 Touhoufanı dedi: Bilgisayarım olmadığından onu da yapamıyorum. PS Cafe vardı yakında ama oda yüklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... Kendin yapabilirsin USB'in vardır mutlaka. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Touhoufanı dedi: Bilgisayarım olmadığından onu da yapamıyorum. PS Cafe vardı yakında ama oda yüklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... Kendin yapabilirsin USB'in vardır mutlaka. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et