Ek2ooo Megapat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #1 Merhabalar. Öncelikle ben Ankara'da yaşıyorum. Duyduğum kadarı ile İstanbul'da oyunlar çıkmadan bazı spotçularda satışa sunulabiliyormuş. Acaba bu tarz yerler Ankara'da var mıdır?
Merhabalar. Öncelikle ben Ankara'da yaşıyorum. Duyduğum kadarı ile İstanbul'da oyunlar çıkmadan bazı spotçularda satışa sunulabiliyormuş. Acaba bu tarz yerler Ankara'da var mıdır?
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 22 Haziran 2020 #2 Oyunkonsol'da olabilir, tabii kapanmadıysa.
Asrın_Tek Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 401 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #3 Elektronik eşya mağazaları ve Sony mağazaları bu tarz satışları yapıyor. Ankara'da bunlardan bolca vardır muhtemelen. Fakat çıkmamış oyunları bilemem. Evde kalmak o kadar da zor değil.
Elektronik eşya mağazaları ve Sony mağazaları bu tarz satışları yapıyor. Ankara'da bunlardan bolca vardır muhtemelen. Fakat çıkmamış oyunları bilemem. Evde kalmak o kadar da zor değil.