ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Cebeci de ikamet ediyorum. Üniversiteler açılana kadar 2 ay gideceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar Cebeci de ikamet ediyorum. Üniversiteler açılana kadar 2 ay gideceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.572 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 1 Temmuz 2021 #2 MassFit Cebeci Spor Merkezi. İnternet üzerinden baktığımda yorumları en iyi olan ve en çok tercih edilen yer burası.
MassFit Cebeci Spor Merkezi. İnternet üzerinden baktığımda yorumları en iyi olan ve en çok tercih edilen yer burası.
aince33 Kilopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 206 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 1 Temmuz 2021 #3 Yakınlarda var mı bilmiyorum ama Macfit'e bakın hocam. Cepa'ya düzenli giden birisi olarak gayet sakin olduğunu söyleyebilirim.
Yakınlarda var mı bilmiyorum ama Macfit'e bakın hocam. Cepa'ya düzenli giden birisi olarak gayet sakin olduğunu söyleyebilirim.