Ankara'da Termal macun ve bakım için servis önerisi

bernardosilva

Hectopat
Daha fazla  
Ankara Çankaya'dayım. HP Omen 15 için termal macun satın alsam hangi servis halleder macun uygulamasını? Cihazın garantisi yok.

Baburtech vardı laptop konusunda çok sorunumu çözmüşlerdi. Hatta bir laptobumun çekirdeğini değişmişlerdi. Fiyat konusunda da memnun kalmıştım. Tavsiye ederim.

Baburtech vardı laptop konusunda çok sorunumu çözmüşlerdi. Hatta bir laptobumun çekirdeğini değişmişlerdi. Fiyat konusunda da memnun kalmıştım. Tavsiye ederim.
Çekirdeği nasıl değiştirmişler merak ediyorum.

Çekirdeği nasıl değiştirmişler merak ediyorum.

"BGA rework station" olarak araştırabilirsiniz. Tecrübe ve yeterli ekipman kullanılarak değişimi mümkün. USB kaynaklı kısa devre sonucu yanmıştı. 2 sene önce olmuştu bu olay. Sorunsuz kullanıma devam ediyorum.

Hocam Omen 15 2021 ya da sonraki modellerden biriyse HP'nin kendi videosu var YouTube'da. Oradan bakıp ta yapabilirsiniz. Ben de öyle yaptım şahsen ve garantiye bile göndermedim.

Hocam bence kendiniz yapsanız daha iyi olur. Bilginiz olmasa bile araştırarak yada video izlerken yapabilirsiniz.

Hocam Omen 15 2021 ya da sonraki modellerden biriyse HP'nin kendi videosu var YouTube'da. Oradan bakıp ta yapabilirsiniz. Ben de öyle yaptım şahsen ve garantiye bile göndermedim.
Hocam bence kendiniz yapsanız daha iyi olur. Bilginiz olmasa bile araştırarak yada video izlerken yapabilirsiniz.

Önceki macunun temizliğini ve toz temizliğini nasıl yapabilirim?

İzopropil alkol bulursan iyi olur. Bulamazsan kolonyalı mendil ile de yapabilirsin. Sonrasında üzerini peçete ile de silersen daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…