Ankara'da yapılacak aktivite önerisi

Vallaha hocam. Elin Konya'sında bile 40 tane şelale tarihi yer var. Ankara'da olanlar birkaç günde hemen tükeniyor. Gezecek yer kalmıyor.

Doğuştan beri buradayım bende ama şu Ankara'nın avmlerini gezerken nedense hiçbir şekilde zevk alamıyorum ya vallahi. Birde ekonomi malum bir şey de alamıyoruz ki hocam.

Doğuştan beri buradayım bende ama şu Ankara'nın AVM'lerini gezerken nedense hiçbir şekilde zevk alamıyorum ya vallahi. bir de ekonomi malum bir şey de alamıyoruz ki hocam.

Hocam bir şey almak için gitmiyoruz ki maksat gezmek olsun

Hocam, çok geçmiş olsun. Aslında Hacettepe olmasa da çok üzülmem zaten yurt dışı için hayalim var. Ben çok stres yapmam artık hocam üç senedir mezuna kaldığım için bünye alışık.

Benim ilk senemdi. Siz artık alışmışsınızdır.
Hocam aile baskısı nasıl. Say 85k- (75-80 beklentim)olacak gibi. Sizce direk bir yere gitmeli mi?

Hiç arkadaşım yok. Açıkçası biraz arkadaş edinme gibi fikrim var. Böyle rastgele ortama girebileceğim bir yer var mı? Mesela Kızılay'da vs. nerelerde takılıyorsunuz?
Arkadaşlarla maça gidiyoruz, Gençlik Parkı lunaparkina gidiyoruz, Ankamallde yemek yiyoruz, Atakuleye de çıkmıştık.

Hocam bir şey almak için gitmiyoruz ki maksat gezmek olsun

Lisedeyken yapıyordum hatta telefon mağazalarına gide gide oranın çalışanları bizi gördüğünde çay koyarlardı o kadar yakın olmuştuk. Şimdi gidersem fiyatlarına falan bakıp bayılırım hocam aman.

Hocam aile baskısı nasıl. Say 85k- (75-80 beklentim)olacak gibi. Sizce direk bir yere gitmeli mi?

Aile baskısı ilk sene de vardı ve baya kavga ettik. Evden bir gece kaçtığım bile olmuştu. Şimdi üniversitelerin durumundan dolayı beni biraz azda olsa anlıyorlar. Hocam, ne istediğinize bağlı biraz ne istediğinizi bilemediğim için bir şey diyemiyorum. Ama tek bildiğim iyi bir üniversite sizi kurtarır. Diplomanın değeri fazlaysa ona göre iş bulabiliyorsunuz, işverenlerde gördüğüm bu sakın yanlış anlaşılmasın.

Arkadaşlarla maça gidiyoruz, Gençlik Parkı lunaparkina gidiyoruz, Ankamallde yemek yiyoruz, Atakuleye de çıkmıştık.

Atakule'ye hiç gitmedim. Aslında buraya tek başıma gidebilirim.

İstiyorsanız bunun için konu açabilirsiniz. @264523 sayesinde daha fikir sahibiyim. Belki size yardımcı olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…