Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2019 #1 Ankara'da Yazılım bölümü olan devlet üniversitesi yok mu cidden? Ben baya araştırdım ama koca Ankara'da sadece 1 tane yazlım mühendisliği olan bir üniversite bulabildim o da paralı.
Ankara'da Yazılım bölümü olan devlet üniversitesi yok mu cidden? Ben baya araştırdım ama koca Ankara'da sadece 1 tane yazlım mühendisliği olan bir üniversite bulabildim o da paralı.
M MasterBaston Hectopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 851 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyumcu () 14 Nisan 2019 #2 Bilgisayar mühendisliği oku. İstersen yazılım master yap.
alperen262012 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #3 Devlet üniversitesi istiyorsan Karadeniz Teknik Üniversitesi veya Celal Bayar Üniversitesinden başka şansın yok.
Devlet üniversitesi istiyorsan Karadeniz Teknik Üniversitesi veya Celal Bayar Üniversitesinden başka şansın yok.