XantaresOnTop Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 47 3 Mart 2025 #1 Arkadaşlar Ankara eryaman tarafındayım. Buraya yakın sıcak güzel yumurtalı ramazan pidesi nereden alabilirim? Aracım var. Lan gülmeyin iftar geliyo yazsanıza nereden alıcam. Son düzenleme: 3 Mart 2025
Arkadaşlar Ankara eryaman tarafındayım. Buraya yakın sıcak güzel yumurtalı ramazan pidesi nereden alabilirim? Aracım var. Lan gülmeyin iftar geliyo yazsanıza nereden alıcam.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.984 Çözümler 6 3 Mart 2025 #2 XantaresOnTop dedi: Arkadaşlar Ankara eryaman tarafındayım. Buraya yakın sıcak güzel yumurtalı ramazan pidesi nereden alabilirim? Aracım var. Lan gülmeyin iftar geliyo yazsanıza nereden alıcam. Genişletmek için tıkla... Yakınındaki fırından git al.
XantaresOnTop dedi: Arkadaşlar Ankara eryaman tarafındayım. Buraya yakın sıcak güzel yumurtalı ramazan pidesi nereden alabilirim? Aracım var. Lan gülmeyin iftar geliyo yazsanıza nereden alıcam. Genişletmek için tıkla... Yakınındaki fırından git al.
XantaresOnTop Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 47 3 Mart 2025 #4 crexy.ee dedi: Yakınındaki fırından git al. Genişletmek için tıkla... Yumurtalı pide yapıyor ama sanki sadece isminde yumurta var gibi o yüzden oradan almıyorum.
crexy.ee dedi: Yakınındaki fırından git al. Genişletmek için tıkla... Yumurtalı pide yapıyor ama sanki sadece isminde yumurta var gibi o yüzden oradan almıyorum.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.984 Çözümler 6 3 Mart 2025 #5 XantaresOnTop dedi: Yumurtalı pide yapıyor ama sanki sadece isminde yumurta var gibi o yüzden oradan almıyorum. Genişletmek için tıkla... sincanda var bir tane bildiğim fırın ama şimdiye kalmışmıdır pide bilmiyorum.
XantaresOnTop dedi: Yumurtalı pide yapıyor ama sanki sadece isminde yumurta var gibi o yüzden oradan almıyorum. Genişletmek için tıkla... sincanda var bir tane bildiğim fırın ama şimdiye kalmışmıdır pide bilmiyorum.
XantaresOnTop Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 47 3 Mart 2025 #6 crexy.ee dedi: sincanda var bir tane bildiğim fırın ama şimdiye kalmışmıdır pide bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi fırın yarın alırım olmazsa.
crexy.ee dedi: sincanda var bir tane bildiğim fırın ama şimdiye kalmışmıdır pide bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi fırın yarın alırım olmazsa.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.984 Çözümler 6 3 Mart 2025 #7 XantaresOnTop dedi: Hangi fırın yarın alırım olmazsa. Genişletmek için tıkla... Tarihi Aynalı Fırın 2,3 yıl önce açıldı saat 5 gibi falan giderseniz çıkar sıcak isterseniz biraz bekleyip yeni çıkmasını alabilirsiniz.
XantaresOnTop dedi: Hangi fırın yarın alırım olmazsa. Genişletmek için tıkla... Tarihi Aynalı Fırın 2,3 yıl önce açıldı saat 5 gibi falan giderseniz çıkar sıcak isterseniz biraz bekleyip yeni çıkmasını alabilirsiniz.
XantaresOnTop Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 47 3 Mart 2025 #8 crexy.ee dedi: Tarihi Aynalı Fırın 2,3 yıl önce açıldı saat 5 gibi falan giderseniz çıkar sıcak isterseniz biraz bekleyip yeni çıkmasını alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim hocam teşekkürler.
crexy.ee dedi: Tarihi Aynalı Fırın 2,3 yıl önce açıldı saat 5 gibi falan giderseniz çıkar sıcak isterseniz biraz bekleyip yeni çıkmasını alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim hocam teşekkürler.