Bilgisayarcilarin çoğununda öyle aşırı bilgisi yok içine baktığında doğru düzgün bir şey anlamaz zaten, eğer illa 2. el alacaksan yapman gereken panelde ışık sızması ölü piksel var mı diye kontrol etmek, performans ve sıcaklık durumlarını kontrol etmek olur. Dış kasada hasar varmı diye bakarsın ekstra olarak USB slotları çalışıyor mu diye. Sonra bilgisayarciya verip RAM'imi kaptırdım diye konu açarsın fakat fiyatı pahalı başka ürünlere bak derim.
Bunlar güzel ürünler ama bütçe az daha artarsa alabileceğiniz en iyi laptoplardan birisi HP Omen
Hp Omen Laptop 16 - B1004nt Intel Core İ7 - 12700h 16gb Ram 1tb Ssd 8gb Geforce Rtx 3070ti 16.1 İnç Qhd 165hz Freedos Siyah 68p12ea
₺42.799,00
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 16 - B1004NT Intel Core i7 - 12700H 16GB RAM 1TB SSD 8GB Geforce RTX 3070Ti 16.1 inç QHD 165Hz FreeDOS Siyah 68P12EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
@Sadi Bayramov Almadan önce bu işlerden anlayan biri ile gitmeni ve iyice incelemeni tavsiye edeceğim. Aldıktan sonra test etmenin pek faydası olmayacaktır. İade alacaklarını hiç sanmıyorum. İlla baktırayım diyorsan, bana getirebilirsin. Batıkent'teyim.
@Sadi Bayramov Almadan önce bu işlerden anlayan biri ile gitmeni ve iyice incelemeni tavsiye edeceğim. Aldıktan sonra test etmenin pek faydası olmayacaktır. İade alacaklarını hiç sanmıyorum. İlla baktırayım diyorsan, bana getirebilirsin. Batıkent'teyim.
Evet zaten adamda sen bilgisayarı test etmeden vermem dedi test et için rahat olsun öyle satarım dedi tek sıkıntı ankarada iyi bilgisayarcı tanımıyorum onun için ayrı konu açıcam.