Ankara'daki Mi Store'dan telefon önerisi

Sakadat

Centipat
Ben yarın erkenden gidip ilk girenlerden olmak istiyorum. Sizce hangi telefonu alayım? Bütçem 2000-3000 TL. Bir de kaçta açılıyor tam olarak öğrenemedim. İlk 300'e girmek istiyorum Mi Band 4 için bir de ilk 1000 TL ve üzeri harcama yapan 300 kişiye Mi Band 4 veriyorlarmış. Sizce hangi telefonu alayım ve kaçta gideyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yarın erkenden gidip ilk girenlerden olmak istiyorum. Sizce hangi telefonu alayım? Bütçem 2000-3000 TL. Bir de kaçta açılıyor tam olarak öğrenemedim. İlk 300'e girmek istiyorum Mi Band 4 için bir de ilk 1000 TL ve üzeri harcama yapan 300 kişiye Mi Band 4 veriyorlarmış. Sizce hangi telefonu alayım ve kaçta gideyim?
Redmi Note 8 Pro'yu da tercih edebilirsiniz.

Mi9t pro alabilirsiniz bütçeniz elveriyorsa mi9t ile 900 TL fark olacak bence sanpdragon 855 e değer ama alamassanız mi9t

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı