MertKemal Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 641 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #11 İnternetim çok yavaş, Whatsapp'dan bile mesaj gitmiyor.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.894 Çözümler 62 10 Ekim 2015 #12 RhamC0 dedi: Sosyal'e zenmate ile bağlanmayın da, benim gibi mağdur olmayın Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ?
RhamC0 dedi: Sosyal'e zenmate ile bağlanmayın da, benim gibi mağdur olmayın Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ?
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Ekim 2015 #13 İP çakışması sonucunda hesabım başkası ile birleşmişti. Bunun olma ihtimali % 5 gibi düşük değer. Korkmaya çok gerek yok
İP çakışması sonucunda hesabım başkası ile birleşmişti. Bunun olma ihtimali % 5 gibi düşük değer. Korkmaya çok gerek yok
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #14 Bende de yavaş.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.894 Çözümler 62 10 Ekim 2015 #15 RhamC0 dedi: İP çakışması sonucunda hesabım başkası ile birleşmişti. Bunun olma ihtimali % 5 gibi düşük değer. Genişletmek için tıkla... Anladım. Böyle sorun ilk sende duydum. Ne yapalım böyle Türkiye de yaşadıkça engellerin bir çaresini bulmaya çalışacağız. Böyle olaylar olsa da engeller, dizilerin ertelenmesi, kanalların kapanması..vs. yoktu. Hükumet kurulsa da bizde rahatlasak.
RhamC0 dedi: İP çakışması sonucunda hesabım başkası ile birleşmişti. Bunun olma ihtimali % 5 gibi düşük değer. Genişletmek için tıkla... Anladım. Böyle sorun ilk sende duydum. Ne yapalım böyle Türkiye de yaşadıkça engellerin bir çaresini bulmaya çalışacağız. Böyle olaylar olsa da engeller, dizilerin ertelenmesi, kanalların kapanması..vs. yoktu. Hükumet kurulsa da bizde rahatlasak.
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Ekim 2015 #16 Skylake sistem toplama videosunu 144p de takılarak izliyorum. Ama merak ettiğim bazılarında internet yavaşlamamış. Acaba internet sağlayıcıdan mı?
Skylake sistem toplama videosunu 144p de takılarak izliyorum. Ama merak ettiğim bazılarında internet yavaşlamamış. Acaba internet sağlayıcıdan mı?
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 16 Ekim 2015 #17 RhamC0 dedi: Skylake sistem toplama videosunu 144p de takılarak izliyorum. Ama merak ettiğim bazılarında internet yavaşlamamış. Acaba internet sağlayıcıdan mı? Genişletmek için tıkla... Sorun TTNET kaynaklı olduğundandır. Superonline, TURKCELL 3G ile sorun yok. Free VPN Accounts • 100% Free PPTP and OpenVPN Service
RhamC0 dedi: Skylake sistem toplama videosunu 144p de takılarak izliyorum. Ama merak ettiğim bazılarında internet yavaşlamamış. Acaba internet sağlayıcıdan mı? Genişletmek için tıkla... Sorun TTNET kaynaklı olduğundandır. Superonline, TURKCELL 3G ile sorun yok. Free VPN Accounts • 100% Free PPTP and OpenVPN Service