Ankara'dan İstanbul'a taşınılmalı mı?

Pinow

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 2 gün önce akşam babamla dışardeyken babama bir iş teklifi geldi. Maddi olarak gayet iyi fakat zaten daha 1.5 yıl önce başka okula nakil aldırdım ve büyük bir şehirde kimsesiz kalacağım teklif reddedilemez fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum. Gidersem yazın gideceğim ve sınav senemde kimsesiz bir şekilde kalacağım aynı zamanda büyük bir şehir olması da beni korkutuyor çok kararsız kaldım daha yeni sınıfıma yeni alışmışken sınav senemde yalnız kalmak hiç iyi olmaz diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir?

Deprem riski var, havası çok kirli, çok trafik var, stresli bir şehir. Çocukluğumda, babamın işi yüzünden 5 sene kalmak durumunda kalmıştık, kötü bir şehir. Tüm sağlık problemlerimi orada yaşadım, Ankara'ya taşındıktan sonra da kesildi, hasta olma sıklığımız bile azalmıştı.

Sonuç olarak 2/10 tavsiye etmem.

Deprem riski var, havası çok kirli, çok trafik var, stresli bir şehir. Çocukluğumda, babamın işi yüzünden 5 sene kalmak durumunda kalmıştık, kötü bir şehir. Tüm sağlık problemlerimi orada yaşadım, Ankara'ya taşındıktan sonra da kesildi, hasta olma sıklığımız bile azalmıştı.

Sonuç olarak 2/10 tavsiye etmem.

Farkındayım fakat her türlü gideceğim sınav senemden sonra gitmek istiyorum o da zor bir de zaten babamla ben gideceğim tek kalacağım evde ondanda sıkıntılı ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı