KANKAr3242 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Merhaba dostlar, ben şu an Ankara'da yaşıyorum ve bu hafta sonu nakilimi Mersin'deki başka bir okula aldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Çok acil okul değiştirmem gerek sınavlar da başlıyor 10 gün içinde. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Merhaba dostlar, ben şu an Ankara'da yaşıyorum ve bu hafta sonu nakilimi Mersin'deki başka bir okula aldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Çok acil okul değiştirmem gerek sınavlar da başlıyor 10 gün içinde.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 KANKAr3242 dedi: Merhaba dostlar, ben şu an Ankara'da yaşıyorum ve bu hafta sonu nakilimi Mersin'deki başka bir okula aldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Çok acil okul değiştirmem gerek sınavlar da başlıyor 10 gün içinde. Genişletmek için tıkla... Taşındığınız yerdeki okulun müdür yardımcısına gidip naklinizi oraya aldırabilirsiniz.
KANKAr3242 dedi: Merhaba dostlar, ben şu an Ankara'da yaşıyorum ve bu hafta sonu nakilimi Mersin'deki başka bir okula aldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Çok acil okul değiştirmem gerek sınavlar da başlıyor 10 gün içinde. Genişletmek için tıkla... Taşındığınız yerdeki okulun müdür yardımcısına gidip naklinizi oraya aldırabilirsiniz.
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 KANKAr3242 dedi: Merhaba dostlar, ben şu an Ankara'da yaşıyorum ve bu hafta sonu nakilimi Mersin'deki başka bir okula aldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Çok acil okul değiştirmem gerek sınavlar da başlıyor 10 gün içinde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama hangi okula geleceksiniz.
KANKAr3242 dedi: Merhaba dostlar, ben şu an Ankara'da yaşıyorum ve bu hafta sonu nakilimi Mersin'deki başka bir okula aldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Çok acil okul değiştirmem gerek sınavlar da başlıyor 10 gün içinde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama hangi okula geleceksiniz.