Ankaragücü taraftarı vs Beşiktaş taraftarı

Hangisi?

• Beşiktaş

Oy: 24 72,7%
  • Ankaragücü

Oy: 9 27,3%

• Oy verenlerin toplamı
    33

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Sizce futbolda hangi takımın taraftarları daha iyi? Bence tribün olarak Beşiktaş (Ankaragücü'de kötü değil) ama holiganlık olarak tartışmasız Ankaragücü daha iyi, sizce hangisi?

Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır."

Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır."
Yalnız Ankaragücü taraftarı bir kere şampiyonluk görmedi yine en önemsiz maç bile stadı dolduruyorlar.

Sizce futbolda hangi takımın taraftarları daha iyi? Bence tribün olarak Beşiktaş (ankaragücü'de kötü değil) ama holiganlık olarak tartışmasız ankaragücü daha iyi, sizce hangisi?

Ankaralı mısın kral? Ben fbli olduğum halde BJK daha iyi diyorum ankagücü ne Beşiktaş ne Allah aşkına karşılaştırılamaz bile.

Ankaralı mısın kral? Ben fbli olduğum halde BJK daha iyi diyorum ankagücü ne Beşiktaş ne Allah aşkına karşılaştırılamaz bile.
Sen bir bak Gecekondu taraftarına, Ankaragücü'nün taraftarını bilmemen senin bilgisizliğin Ankara'da 3 büyüklerden çok Ankaragücü tutuluyor ama siz bilmezsiniz anca tv den 3 büyük maçları izleyin.
Ayrıca Ankaralı değilim Adanalıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı