Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.608 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Ankara'ya anne annemin evine gidince bunalma oluyor. Neden olabilir?
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 21 Şubat 2024 #2 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar Ankara'ya anne annemin evine gidince bunalma oluyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Deniz olmadığı içindir(!)
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar Ankara'ya anne annemin evine gidince bunalma oluyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Deniz olmadığı içindir(!)
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.608 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #3 375960 dedi: Deniz olmadığı içindir(!) Genişletmek için tıkla... Alakası yok 2021'den önce hiç böyle bir sıkıntı yoktu her sene gittiğim halde. Hatta eskiden 15 tatildede gidiyordum hiç böyle bir sıkıntı yoktu.
375960 dedi: Deniz olmadığı içindir(!) Genişletmek için tıkla... Alakası yok 2021'den önce hiç böyle bir sıkıntı yoktu her sene gittiğim halde. Hatta eskiden 15 tatildede gidiyordum hiç böyle bir sıkıntı yoktu.
İsmail Ördek Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 643 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #4 Barisgzl1 dedi: Alakası yok 2021'den önce hiç böyle bir sıkıntı yoktu her sene gittiğim halde. Hatta eskiden 15 tatildede gidiyordum hiç böyle bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Belki yakın zamanda orada bir anı yaşamışsınızdır ve bunun travması vardır. Ne tarz bir bunalma?
Barisgzl1 dedi: Alakası yok 2021'den önce hiç böyle bir sıkıntı yoktu her sene gittiğim halde. Hatta eskiden 15 tatildede gidiyordum hiç böyle bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Belki yakın zamanda orada bir anı yaşamışsınızdır ve bunun travması vardır. Ne tarz bir bunalma?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.608 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #5 İsmail Ördek dedi: Belki yakın zamanda orada bir anı yaşamışsınızdır ve bunun travması vardır. Ne tarz bir bunalma? Genişletmek için tıkla... Böyle o evde olunca çöl gibi geliyor.
İsmail Ördek dedi: Belki yakın zamanda orada bir anı yaşamışsınızdır ve bunun travması vardır. Ne tarz bir bunalma? Genişletmek için tıkla... Böyle o evde olunca çöl gibi geliyor.
İsmail Ördek Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 643 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #6 Barisgzl1 dedi: Böyle o evde olunca çöl gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Belki geldiğiniz yere göre teknolojik seviyesi düşüktür ya da geldiğiniz yerde benimsediğiniz/sevdiğiniz bir şey yoktur.
Barisgzl1 dedi: Böyle o evde olunca çöl gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Belki geldiğiniz yere göre teknolojik seviyesi düşüktür ya da geldiğiniz yerde benimsediğiniz/sevdiğiniz bir şey yoktur.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.608 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #7 İsmail Ördek dedi: Belki geldiğiniz yere göre teknolojik seviyesi düşüktür ya da geldiğiniz yerde benimsediğiniz/sevdiğiniz bir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Sevmem lazım Gaziantep'te otuyorum ve Ankara büyük şehir.
İsmail Ördek dedi: Belki geldiğiniz yere göre teknolojik seviyesi düşüktür ya da geldiğiniz yerde benimsediğiniz/sevdiğiniz bir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Sevmem lazım Gaziantep'te otuyorum ve Ankara büyük şehir.
Don Pollo Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #8 375960 dedi: Deniz olmadığı içindir(!) Genişletmek için tıkla... oha ne diyosun