Ankastre internet hattı bağlama

Murat Yoldaş

Kilopat
Öncellikle arkadaşlar ben TürkNet internet çekmiştim. Ondan sonra Türk Telekom ekipleri gelip kağıdı bırakıp takmamış ve ondan sonra TürkNet ekipleri gelip kağıdı bırakıp sadece ankestrede bizim evden gelen taraf kabloyu bağlayıp Türk Telekom ekiplerinin bir daha gelmesi gerektiğini söyledi. Maalesef Türk Telekom ekipleri gelmedi ve ben de sorunu kendim çözmek istedim ve ev telefonu yardımı ile bizim hattın neresi olduğunu buldum. Ama elimde kep kep pense yok, bazıları tornavida ile de olur dedi. Ben biraz uğraştım DSL ışığı biraz yanıp yanıp gitti, bu konuda tam bilgi verecek arkadaş var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom ekiplerinin kutudan evine kadar kabloyu çekmesi gerekiyor. Müşteri hizmetlerini ara 48 saat içerisinde gelip sorununu çözüceklerdir. Yanlış bir şey yapıp kötü olma.

Türk Telekom ekiplerinin kutudan evine kadar kabloyu çekmesi gerekiyor. Müşteri hizmetlerini ara 48 saat içerisinde gelip sorununu çözüceklerdir. Yanlış bir şey yapıp kötü olma.
Haklısın ama bu durum 48 saatlik deil haftalar oldu canıma tak etti
Ben bıçak ile kabloları takmıştım. Bir deneyin, tornavidadan daha iyi işe yarıyor.
Hocam acaba biraz detaylı yardım edermisiniz ? Numaranız falan varsa whatsapp tan konuşursak olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…