iotake
Decapat
Daha fazla
Öncelikle merhaba. D-Smart üzerinden internet+tv hizmetine başvurdum bundan 15 gün önce. Modemi gelip kuran arkadaş bina girişindeki anakstrede hattıma etiketleme olmadığını, dolayısıyla sinyal alamayacağımı ve dsmart'ı arayıp bu durumu bildirmemi söyledi. Müşteri temsilcisini aradığımda 48 saat içerisinde TT ekiplerinin gelip etiketleme yapacakları söylendi. O günden itibaren her gün konuşuyoruz dsmart ile. Rutine bağladı. 15 gündür tek bir çözüm yok, TT tarafı zaten direk müşterisi olmadığım için ilgilenmiyor.
Sormak istediğim soru şu; bu işlemi bir elektrikçiye yaptırabilir miyim? Çünkü beklemekle sadece zaman kaybı ve sinir harbi yaşıyoruz. Eğer bu konu standart bir elektrikçi yardımıyla çözüme ulaşabilecek bir şeyse kendi çözümümü kendim yaratayım. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sormak istediğim soru şu; bu işlemi bir elektrikçiye yaptırabilir miyim? Çünkü beklemekle sadece zaman kaybı ve sinir harbi yaşıyoruz. Eğer bu konu standart bir elektrikçi yardımıyla çözüme ulaşabilecek bir şeyse kendi çözümümü kendim yaratayım. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.