Ankastre Kutusu Ve Altyapı İlişkisi

• Konuyu başlatan The
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 858

The

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle altyapım önceden sistemde gözüküyordu. Şu an için hiç bir şekilde altyapım olmadığı söyleniyor. Bununla alakalı ankastre soketine saha dolabından gelen kablolar bağlı değil o yüzden sisteme sinyal gitmediğini ve bana bu bağlamda bilgi verdiklerini düşünüyorum.

Aradığımda altyapı için beklemelisiniz diyorlar anlamadığım konu benim zaten altyapım vardı ne olduysa kabloları söküp TT'ye söyledikten sonra oldu.

Şimdi elektrikçi çağırıp bu kabloları bağlatsam sorun düzelir mi? TT'ye sorduğumda ekibimizin bağlantı yapıp bilgi vermesi gerekiyor ama elektrikçi çağırıp denebilirsin dediler.

Not; Ev telefonu ile sorgulatınca bir problem gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malisef bende de aynı sorun mevcut bide şu şekil dene altyapın ADSL mi vdsl mi fiber mi belli olur gir Türk net altyapı sorgulamaya ne hız alırım ona tıkla adres bilgilerini girme onun yerine ev telefon numarasını gir başında 0 olmadan ben kaç Aydır öyle yapıyorum

@kadir_can Zaten ev telefonu ile sorgulayınca sorun yok diğer türlü altyapı gözükmüyor buda kablolar ankastre kutusuna bağlı değil bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ama port yoktu port açsınlar diye TT a haber verdikten sonra ne olduysa oldu büyük ihtimal sistemden altyapı bilgilerini silmişler. Arıyorum bölge için yatırım ve altyapı projesi hazırlanıyor bunun için süre veremeyiz gibisinden konuşuyolar ben sizden kazı yapıp yeni altyapı getirmenizi istemiyorum diyorum sadece sistemden yanlışlıkla bilgimi silmişmissiniz düzeltin diyorum gine aynı cevap ben sanki para döküp altyapı yapmalarını istiyorum altı üstü gelip kontrol edip sisteme yeniden ekliyecekler ama gelmiyolar artık umudum yok bir kaç yıl bekletceklerini tahmin edebiliyorum ama ne için anlamış değilim.

Kendim denerim artık yada olmadı fotoğraf çekip yollayacağım başka çözümü yok gibi görünüyor. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı