CAT6 kabloya RJ11 başlığı taktırdım kablolar turuncu-turuncu beyaz olacak şekilde. Ankastre kutusunda da turuncu kabloyu turuncuya, turuncu beyaz kabloyu beyaz kabloya taktım. İnternetim var ancak düşük hızda alıyorum. Nedeni nedir acaba?
İnternet varsa port doğru size interneti verilen porta takmışsınız, e kablo da sağlam. Bu durumda ya modeminiz eski veya problemli, ya kullandığınız telefon-bilgisayarın sürücülerinde problem var, ya da ankastreye gelen internet yavaş ve kötü. Uzaksınız yani santralden. O zaman yapacak bir şey olmaz. Modem aryüzünüzün fotoğrafını atar mısınız?
25Mlik CAT6 kablo ile bağladım. Ayrıca dün eklemelerle yıllardır beni götüren CAT5 kablomdan 75mbps'yi de alıyordum. En iyisi bir arıza kaydı oluşturmak.
İnternet varsa port doğru size interneti verilen porta takmışsınız, e kablo da sağlam. Bu durumda ya modeminiz eski veya problemli, ya kullandığınız telefon-bilgisayarın sürücülerinde problem var, ya da ankastreye gelen internet yavaş ve kötü. Uzaksınız yani santralden. O zaman yapacak bir şey olmaz. Modem aryüzünüzün fotoğrafını atar mısınız?
25Mlik CAT6 kablo ile bağladım. Ayrıca dün eklemelerle yıllardır beni götüren CAT5 kablomdan 75mbps'yi de alıyordum. En iyisi bir arıza kaydı oluşturmak.
25mlik CAT6 kablo ile bağladım. Ayrıca dün eklemelerle yıllardır beni götüren CAT5 kablomdan 75Mbps'yi de alıyordum. En iyisi bir arıza kaydı oluşturmak.
Hocam tam olarak ara yüzde ne görünüyor acaba ben orayı çözemedim.
Belki bağlarken bir şeyleri yanlış bağlamışsınızdır temassızlık vardır. Arıza kaydı da iyi olmuş onlar da bir değer arttırmayı denesinler aceleniz yok önceden alıyorsanız yine alırsınız. 192.168.1.1'e girip internete tıklayıp buna benzer bir fotoğraf istiyoruz hat değerlerini görebilmek adına.