Ankastre kutusundan kablo çekimi

atakanasik

Hectopat
Daha fazla  
CAT6 kabloya RJ11 başlığı taktırdım kablolar turuncu-turuncu beyaz olacak şekilde. Ankastre kutusunda da turuncu kabloyu turuncuya, turuncu beyaz kabloyu beyaz kabloya taktım. İnternetim var ancak düşük hızda alıyorum. Nedeni nedir acaba?

Bağlantı doğru hocam. Kaç metre uzaklıkta? Çok uzun değilse, arıza kaydı oluşturun.

İnternet varsa port doğru size interneti verilen porta takmışsınız, e kablo da sağlam. Bu durumda ya modeminiz eski veya problemli, ya kullandığınız telefon-bilgisayarın sürücülerinde problem var, ya da ankastreye gelen internet yavaş ve kötü. Uzaksınız yani santralden. O zaman yapacak bir şey olmaz. Modem aryüzünüzün fotoğrafını atar mısınız?

25Mlik CAT6 kablo ile bağladım. Ayrıca dün eklemelerle yıllardır beni götüren CAT5 kablomdan 75mbps'yi de alıyordum. En iyisi bir arıza kaydı oluşturmak.
Hocam tam olarak ara yüzde ne görünüyor acaba ben orayı çözemedim.

25Mlik CAT6 kablo ile bağladım. Ayrıca dün eklemelerle yıllardır beni götüren CAT5 kablomdan 75mbps'yi de alıyordum. En iyisi bir arıza kaydı oluşturmak.
Keşke değiştirmeden hat değerlerini paylaşarak konu açsaydınız. Muhtemelen CAT-5 kullanırken hattın durumu iyiydi.

Belki bağlarken bir şeyleri yanlış bağlamışsınızdır temassızlık vardır. Arıza kaydı da iyi olmuş onlar da bir değer arttırmayı denesinler aceleniz yok önceden alıyorsanız yine alırsınız. 192.168.1.1'e girip internete tıklayıp buna benzer bir fotoğraf istiyoruz hat değerlerini görebilmek adına.

Keşke değiştirmeden hat değerlerini paylaşarak konu açsaydınız. Muhtemelen CAT-5 kullanırken hattın durumu iyiydi.

Hocam sıkıntı şu CAT5 kullanırken kopmalar oluyordu dün idareten düzeltmiştim yaklaşık 2 haftadır normal değerlerimi alamıyordum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…