Ankastre kutusunu kim takıyor?

bemboli

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, altyapım 35 Mbps destekliyor 2 defa internete başvurdum bir tanesi TurkNet diğeri Türk Telekom ikisi de aynı sorun (devre yok şebeke yok kutu yok) çapraz komşumda ankastre kutusu var bu kutuyu kim takıyor anlamadım. İhtiyacım olan tek şey bu şu anda ankastre kutusu.

Not: Aile apartmanı 3 katlı. İlk defa altyapı ile internet bağlanıcak

Son düzenleme:
O interneti bağlamak ile görevli çalışan çünkü. Türk Telekom'a gidip söylemeniz lazım.

Biraz detaylı anlatabilir misin hiçbir şey bilmiyorum ne yapacağım hakkında nereye gitmem lazım.

Biraz detaylı anlatabilir misin hiçbir şey bilmiyorum ne yapacağım hakkında nereye gitmem lazım.

Türk Telekom'u arayarak internet ankastresi taktırmak istediğinizi söyleyin. Ankastre takıldıktan sonra daireye kadar gelen kabloyu siz elektrikciye çektirmek zorundasınız. Türk Telekom yine isterseniz yaparlar fakat biraz fazla fiyat verirler. Elektrikciye yaptırırken CAT 6 kablo yaptırmak istediğinizi söyleyin.

Teşekkürler aklıma takılan birkaç şey var.

-Kutuyu bizim binayamı takacak.
-Kutu takmak için para alacak mı (sadece kutu)
-Kutuyu taktı diyelim Türk Telekom müşterisi olmak zorunda mıyız?
-Kutuyu taktı diyelim dairenin içinden dolaştırmak yerine direk camın köşesinden plastiğe delik açıp modeme bağlasak olur mu?

1- Genelde evet.
2- Normalde almazlar diye düşünüyorum, fakat isterlerse de vermek zorundasınız.
3- Hayır.
4- Olur fakat kablonun dış mekanda kalması pek iyi olmaz.

1- genelde evet.
2- normalde almazlar diye düşünüyorum, fakat isterlerse de vermek zorundasınız.
3- hayır.
4- olur fakat kablonun dış mekanda kalması pek iyi olmaz.

Çok sağ ol bilgi için yani 2 haftadır kafam iyice karman çorman olmuştu birazdan aricam Türk Telekom'u.

1- genelde evet.
2- normalde almazlar diye düşünüyorum, fakat isterlerse de vermek zorundasınız.
3- hayır.
4- olur fakat kablonun dış mekanda kalması pek iyi olmaz.

Az önce aradım Türk Telekom'u arkadaş bana ankastre kutusunu elektrikçi koyuyor biz ankastre kutusuna kablo çekiyoruz ondan sonrası yine size ait dedi.

Bu kutuyu ben nereden alacağım elektrikçinin kutuyu koyup eve kablo çekmesi yeterli mi?

Son düzenleme:

Elektrikçiye gidip söylerseniz yapar o zaman. Sokaktan gelen kabloyu ankastreye Türk Telekom bağlayacak. Ankastreden eve elektrikçi kablo çekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…