Anker almak mantıklı mı?

TakatimKalmadı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen sene kasım ayında Q30 almıştım ve 5 ay kullanımdan sonra yan kısımlarda çatlamalar meydana geldi ve sonrasında ise plastikler tamamen kırıldı ve kullanılamaz hale geldi. Garanti kısmında sanal iletişim ile sorun yaşadım ve tüketici hakem heyetinden de reddedildim. Dolayısıyla yine kulaklık arayışına girdim lakin gene bütçeme ve isteklerime göre bir kulaklık bulamadım. Aynısını yaşamaktan korktuğum için de Anker de alamıyorum. Yabancı forumlardan gördüğüm kadarıyla da bu kırılma ve çatlama durumu oldukça yaygın hatta her modelde kronik. Bir kez daha Anker kullanma riskine girmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Anker Q35 kullanıyorum benim de kırıldı ve garanti bana 3000 TL ver sana yenisini göndereyim dedim babam bana ver yaparım dedi orayı plastik ile kaynatmış şu anda kullanabiliyorum eğer sende yapabilirsen yine Anker al

Hocam kulaklık çatlama olayı artık moda Huawei Freebuds 5i kullanıyorum bir sürü çatlama haberi duydum 1.5 yıla kadar kullanıyorum sorun yok titiz kullanırsanız bir şey olacağını düşünmüyorum bende Anker yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…