Anker H30i vs JBL Tune 570BT

neuvilette

Zeptopat
Daha fazla  
Ben kulaklık almayı düşünüyorum. JBL Tune 570BT ve Anker H30i arasında kaldım. İkisi de mediamarkta 1.799 TL. Kullanım amacım, okula giderken veya yolculuk esnasında vb. müzik dinlemek. Bütçem 1.800 daha üstüne çıkamıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Hangisi daha iyi?

Ben olsam Anker H30i alırdım çünkü hem sürücüleri daha büyük hem equalizer ayarları yapılabiliyor hem de kullanım süresi diğerlerine göre çok uzun (70 saat) fakat jbl e göre çok az daha ağır. Ha ben illa jbl istiyorum diyorsan da 570 değil de 520 bt bakmanı öneririm. 520, 570 e göre daha uzun kullanım süresi sunuyor. 570de bluetooth 5.0 var 520de 5.3 var.

Son olarak Soundcore Life Q21i NC nin hem gürültü engellemsi var hem de daha kaliteli ses sunar bir bak derim.

Hocam baktım, güzel duruyor. Mediamarkta vb. Mağazalarda 3.000 - 3.800 arası. Ama hepsiburada da 1.669 tl. Hepsiburadaya güvenebilir miyim? Eğer güvenebilirsem q21i nc yi düşüneceğim
Ben olsam Anker H30i alırdım çünkü hem sürücüleri daha büyük hem equalizer ayarları yapılabiliyor hem de kullanım süresi diğerlerine göre çok uzun (70 saat) fakat jbl e göre çok az daha ağır. Ha ben illa jbl istiyorum diyorsan da 570 değil de 520 bt bakmanı öneririm. 520, 570 e göre daha uzun kullanım süresi sunuyor. 570de bluetooth 5.0 var 520de 5.3 var.

Son olarak Soundcore Life Q21i NC nin hem gürültü engellemsi var hem de daha kaliteli ses sunar bir bak derim.

Son düzenleme:
Hocam baktım, güzel duruyor. Mediamarkta vb. mağazalarda 3.000 - 3.800 arası. Ama Hepsiburada'da 1.669 TL. Hepsiburada'ya güvenebilir miyim? Eğer güvenebilirsem Q21i NC'yi düşüneceğim.

Hocam ben 2 yil once Anker Q30 ANC almistim Hepsiburada'dan ve diger sitelere gore daha uygundu. Bir problemi olmadi hala kullanıyorum. Bence guvenebilirsin ama yine de karar senin sorumluluk almıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı