Anker Liberty 4 NC alınır mı?

Mehmetrz53

Decapat
Daha fazla  
Anker liberty 4 nc alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyisi var mı? Gürültü engelleme ve ses kalitesi benim için önemli.

Hocam bizzat 3 aydır kullanıyorum.
Kulaklık muazzam her anlamda fiyatını sonuna kadar hakediyor ben çok memnunum kesinlikle alınır.

Bütçe nedir? Arkadaşın abarttığı kadar üst seviye bir model değil hatta kutudan berbat bir EQ tepki eğrisi ile geliyor yüksek ihtimalle düzeltmemiştir bile. Bu modeller daha başarılıdır, ikinci attığım model 4nc gibi kutudan kötü bir EQ tepkisi ile çıkıyor fakat çok basit birkaç işlem ile düzeltince ses performansı belirgin şekilde ilk modelden daha iyi:

Hocam ben fiyata bakarak özelliklerine muazzam dedim. Airpods Pro kullanmıs biri olarak fiyatına nazaran bence çok çok başarılı ses kalitesi LDAC codec desteğini açınca hayli hayli tatmin ediyor.

Hocam ben fiyata bakarak özelliklerine muazzam dedim. AirPods Pro kullanmıs biri olarak fiyatına nazaran bence çok çok başarılı ses kalitesi LDAC codec desteğini açınca hayli hayli tatmin ediyor.

LDAC codec ayarları nasıl yapılıyor.

Hocam 4 ile 4 NC arasındaki fark nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…