Anker Liberty 4NC vs CMF Buds Pro 2

mehmet4517

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller. Konu başlığında da yazdığım gibi; sizce hangisi alınır? CMF'nin ses kalitesi daha iyi gibi. Anker sesi çok robot gibi geliyor diyorlar. Sesin temizliği benim için önemli. Biraz da bass olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle herkese iyi sosyaller. Konu başlığında da yazdığım gibi; sizce hangisi alınır? CMF'nin ses kalitesi daha iyi gibi. Anker sesi çok robot gibi geliyor diyorlar. Sesin temizliği benim için önemli. Biraz da bass olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.
@Lancia Delta S4 hocam sizce hangisi alınır? Sizin eski konularınız gördüm cmf demişsiniz ama güncel bidaha sorayım dedim.

Son düzenleme:
Telefonun Android ise CMF, iOS ise Anker almalısın.
ANC dışındaki bütün kategorilerde CMF önde ama iyi bir ekolayzır yapmadığın sürece kulaklık tam performansını gösteremiyor, boğuk bir ses veriyor. Bunun için de Android olması lazım.

Telefonun Android ise CMF, iOS ise Anker almalısın.
ANC dışındaki bütün kategorilerde CMF önde ama iyi bir ekolayzır yapmadığın sürece kulaklık tam performansını gösteremiyor, boğuk bir ses veriyor. Bunun için de Android olması lazım.
Hocam telefonum Android. Cmfde de batarya sorunu varmış ama 2900tl ye buldum. En ucuzu bu sizce almalı mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı