Arkadaşlar, Anker Life Q30 almayı düşünüyorum. Güzel midir? Ya da 2 bin TL civarına önerebileceğiniz kulak üstü Bluetooth kulaklık var mıdır?
2000 TL bandında Q30'un rakibi yok. Kendim kullanıyorum. Tam bir F/P ürünüdür. Bassları Q10'dan daha iyi. Ekolayzer ayarı yapmadan kullanırsanız boğuk bir ses alırsınız, basslar tizlerin üstünde. Lakin güzel bir ekolayzer ayarı yaptığınızda efsane ötesi bir kulaklığa dönüşüyor. Basslar çekiç gibi vuruyor, tizlerin detay başarımı oldukça iyi, irite edici tizlere sahip değil. Kısaca ekolayzere tepkisi 10 üzerinden 9. ANC olarak o fiyatta ANC sunan kulaklık görmedim. Yurt dışından Amazon üzerinden 1990 TL'ye ithalat ücretide dahil 2400 TL fiyata sahip 1MORE sonoflow önerebilirim. Android telefon kullanıyorsan ve telefonun LDAC destekliyorsa 1MORE sonoflow alabilirsin. Bütçeniz 2000 TL'yi aşamıyorsa benim burada tercihim Soundcore Q30'dur.
Bakmak istersen 1MORE sonoflow link:
https://www.amazon.com.tr/1MORE-SonoFlow-Önleyici-Kulaklık-Bluetooth/dp/B0B7NBXWDV/ref=sr_1_3?crid=37I43SOV03EGY&keywords=1more%2Bsonoflow&qid=1703447481&sprefix=1more%2B%2Caps%2C267&sr=8-3&th=1
Son olarak eğer kulaklığı toplu taşımada giderken kullanacaksanız Q30'u en yüksek seste dinlemenizi önermem. Çünkü çok yüksek sese sahip olduğu için (desibelde 105-110'lara çıkabiliyor ekolayzer ile) dinlediğiniz müziği yanınızdakide dinlemiş olur. Dışarı ses vermesi sorun değilse alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam görmemişim kusura bakmayın.Anker kulaklıkları çok seviyorum ben ses ve malzeme kalitesi çok güzel ancak 2 saatten uzun takınca kulak ağrısı yapıyor bende.
Bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum ama gürültü engellemesi olsun, malzeme kalitesi olsun asla üzmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.