İbrahim Han
Centipat
Daha fazla
Herkese merhaba, bu üç kulaklık arasında kaldım. Şu anda kulak üstü kulaklık kullanıyorum, o da Anker Q21i NC. Malum yaz ayı olduğu için aşırı derecede ter yapıyor. Ben de kendime yaz ayları veya farklı zamanlar için kulak içi kulaklık almak istedim. Yine Anker'den ilerlemek için bu üç modeli buldum ama hangisini seçmeliyim karar veremedim açıkçası. Ofiste günün başından sonuna kadar aralıksız kullanıyorum o yüzden benim için en önemli kriterleri dışarı ses vermemesi (son sese yakın dinliyor sayılırım son ses dinlemiyorum) bir de şarjının iyi gitmesi. Herkesin beklentisi olan ses kalitesini vs saymıyorum. Bunun için bana öneri verebilirseniz çok memnun olurum.
ty.gl
ty.gl
ty.gl

Anker Soundcore P40i Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Mavi- A3955 - Fiyatı, Yorumları
Anker Soundcore P40i Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Mavi- A3955 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Siyah - IOS ve Android Uyumlu - A3949 - Fiyatı, Yorumları
Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Siyah - IOS ve Android Uyumlu - A3949 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Anker Soundcore P20I TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Ios ve Android Uyumlu Siyah - A3949 - Fiyatı, Yorumları
Anker Soundcore P20I TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Ios ve Android Uyumlu Siyah - A3949 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.