Anker Q10 almayı düşünüyorum. Araştırdığıma göre bu paraya en iyi kulaklık. Genelde basslı şarkı dinlemeyi severim ama bass dışında ses kalitesinin de iyi olmasını istiyorum. Kullananlar tecrübelerini yazabilir mi? Veya başka önerisi olan? Ama bütçeyi artıramam. Bir de sormak istediğim bir şey var; bu fiyat düşer mi? Çünkü 1-2 ay önce 300TL'ydi. Biliyorum Türkiye'de çıkan bir şeyin fiyatı kolay düşmez ama gene de sorayım istedim.
Anker Q10 Hepsiburada.
Tasarım olarak güzel fazla sırıtmasın diyorsanız siyah rengi iyi ve padlari muazzam bana ağrı acı yapmadı ama 2 3 saat den sonra çıkarın kulağınız hava alsın ve hafızalı yastıklar mevcut ayarlama yerinin metal olması insana sağlamlık güvencesi veriyorMerhaba 28 şubatta aldım 398TL idi kupon ile 348TL'ye geldi ve 2 3 gündür aktif olarak kullanıyorum ve şarjı hala %100 sorunları ilk aldığımda 1 saat kullandım durmadan III tarzı bir ses vardı sarsa taktım geldiğinde şarj %80'di 2 saate fulledi ve kullandım o sorun yok oldu müzik video ve dizi film izlerken platform fark etmkesizin durdurukne veya video açık ses seviyesi 0 da iken fıss sesi geliyor ve video durdurur iken 2 3 saniye sonra gidiyor bu dip ses endişelenmeyin frekans aralığından dolayı örnek video izlerken durduruyorum fiss sesi geliyor bitio video açıyorum 1 saniye kadsr bekleyip video acıkıyor ama ayni fiss sesi varken açtığımda hemen acıkıyor bazen arada bazı dakikalarda veya ses başlarken hafif cızırtı geliyor bazen tık sesi nadir olsa da baska sorun yok.
Ses konusunda eğer daha önce üst düzey kulaklık kullanmadıysanız tatmin ediyor bazı arkadaşlar bas kötü demis ama sonuçta sonny x100 ile karşılaştırılıyoruz rakiplerini eliyor bass up etki ediyor full sesde titresim veriyor ve ses yüksekliği iyi tatmin eder o hazzı verirMerhaba 28 şubatta aldım 398TL idi kupon ile 348TL'ye geldi ve 2 3 gündür aktif olarak kullanıyorum ve şarjı hala %100 sorunları ilk aldığımda 1 saat kullandım durmadan III tarzı bir ses vardı sarsa taktım geldiğinde şarj %80'di 2 saate fulledi ve kullandım o sorun yok oldu müzik video ve dizi film izlerken platform fark etmkesizin durdurukne veya video açık ses seviyesi 0 da iken fıss sesi geliyor ve video durdurur iken 2 3 saniye sonra gidiyor bu dip ses endişelenmeyin frekans aralığından dolayı örnek video izlerken durduruyorum fiss sesi geliyor bitio video açıyorum 1 saniye kadsr bekleyip video acıkıyor ama ayni fiss sesi varken açtığımda hemen acıkıyor bazen arada bazı dakikalarda veya ses başlarken hafif cızırtı geliyor bazen tık sesi nadir olsa da baska sorun yok.
Tasarım olarak güzel fazla sırıtmasın diyorsanız siyah rengi iyi ve padlari muazzam bana ağrı acı yapmadı ama 2 3 saat den sonra çıkarın kulağınız hava alsın ve hafızalı yastıklar mevcut ayarlama yerinin metal olması insana sağlamlık güvencesi veriyor
Mikrofonu bi gürültülü ortamda konuşuyorsanız o seside katar konuşmaya örnek ben whatsapp dan sesli mesaj atıyorum 1 oda yanda çamaşır makinesi çalıyor ve bu sanki 40 km/h hızında rüzgâr esiyormuş sesi veriyor karşı tarafa ama sessiz ortamda güzelMerhaba 28 şubatta aldım 398TL idi kupon ile 348TL'ye geldi ve 2 3 gündür aktif olarak kullanıyorum ve şarjı hala %100 sorunları ilk aldığımda 1 saat kullandım durmadan III tarzı bir ses vardı sarsa taktım geldiğinde şarj %80'di 2 saate fulledi ve kullandım o sorun yok oldu müzik video ve dizi film izlerken platform fark etmkesizin durdurukne veya video açık ses seviyesi 0 da iken fıss sesi geliyor ve video durdurur iken 2 3 saniye sonra gidiyor bu dip ses endişelenmeyin frekans aralığından dolayı örnek video izlerken durduruyorum fiss sesi geliyor bitio video açıyorum 1 saniye kadsr bekleyip video acıkıyor ama ayni fiss sesi varken açtığımda hemen acıkıyor bazen arada bazı dakikalarda veya ses başlarken hafif cızırtı geliyor bazen tık sesi nadir olsa da baska sorun yok.
Tasarım olarak güzel fazla sırıtmasın diyorsanız siyah rengi iyi ve padlari muazzam bana ağrı acı yapmadı ama 2 3 saat den sonra çıkarın kulağınız hava alsın ve hafızalı yastıklar mevcut ayarlama yerinin metal olması insana sağlamlık güvencesi veriyor
Ses konusunda eğer daha önce üst düzey kulaklık kullanmadıysanız tatmin ediyor bazı arkadaşlar bas kötü demis ama sonuçta sonny x100 ile karşılaştırılıyoruz rakiplerini eliyor bass up etki ediyor full sesde titresim veriyor ve ses yüksekliği iyi tatmin eder o hazzı verir
Ben masaüstü pc de de test ettim öncelikle anakartımın bluetooth desteği olmadığı için kutudan çıkan aux kablosu ile test ettim ve gayet güzel csgo, valorant oyunlarında test ettim güzel ses kasılıyor tek aux kablo sorunu mikrofon ve bass up devredışı oluyor buda biraz üzüyorMerhaba 28 şubatta aldım 398TL idi kupon ile 348TL'ye geldi ve 2 3 gündür aktif olarak kullanıyorum ve şarjı hala %100 sorunları ilk aldığımda 1 saat kullandım durmadan III tarzı bir ses vardı sarsa taktım geldiğinde şarj %80'di 2 saate fulledi ve kullandım o sorun yok oldu müzik video ve dizi film izlerken platform fark etmkesizin durdurukne veya video açık ses seviyesi 0 da iken fıss sesi geliyor ve video durdurur iken 2 3 saniye sonra gidiyor bu dip ses endişelenmeyin frekans aralığından dolayı örnek video izlerken durduruyorum fiss sesi geliyor bitio video açıyorum 1 saniye kadsr bekleyip video acıkıyor ama ayni fiss sesi varken açtığımda hemen acıkıyor bazen arada bazı dakikalarda veya ses başlarken hafif cızırtı geliyor bazen tık sesi nadir olsa da baska sorun yok.
Tasarım olarak güzel fazla sırıtmasın diyorsanız siyah rengi iyi ve padlari muazzam bana ağrı acı yapmadı ama 2 3 saat den sonra çıkarın kulağınız hava alsın ve hafızalı yastıklar mevcut ayarlama yerinin metal olması insana sağlamlık güvencesi veriyor
Ses konusunda eğer daha önce üst düzey kulaklık kullanmadıysanız tatmin ediyor bazı arkadaşlar bas kötü demis ama sonuçta sonny x100 ile karşılaştırılıyoruz rakiplerini eliyor bass up etki ediyor full sesde titresim veriyor ve ses yüksekliği iyi tatmin eder o hazzı verir
Mikrofonu bi gürültülü ortamda konuşuyorsanız o seside katar konuşmaya örnek ben whatsapp dan sesli mesaj atıyorum 1 oda yanda çamaşır makinesi çalıyor ve bu sanki 40 km/h hızında rüzgâr esiyormuş sesi veriyor karşı tarafa ama sessiz ortamda güzel
Benim icimi ferahlatan hocam burda cok yarımcı oldu bana5 aydır kullanıyorum, bana iyi geldi performansı. Metal müzikte üzmedi doğrusu beni, ses yüksekliğinde de tatmin etti verdiğim paraya göre (299 TL).
Ankerin artısi konfor kulak kaplayan olması ve kablosus uzun şarz olması ve metal tutanakların olmasıKullandım. Bass konusunda çok üzdü.
Ses yüksekliği yeterli değil ama kendisi çok konforlu.
Uygun fiyata kulak üstünde en iyi bass alabileceğiniz kulaklık şu an Beats ep modeli. (kablolu tercih ediyorsanız)
Ben masaüstü PC de de test ettim öncelikle anakartımın Bluetooth desteği olmadığı için kutudan çıkan AUX kablosu ile test ettim ve gayet güzel CS:GO, Valorant oyunlarında test ettim güzel ses kasılıyor tek AUX kablo sorunu mikrofon ve bass up devre dışı oluyor bu da biraz üzüyor.
Benim icimi ferahlatan hocam burada cok yarımcı oldu bana.
Kulaklık ile ilgili tüm bilgilerim bunlar gayet güzel kafanızda 20 30kg ağırlık hissiyatı vermiyor normal belki size 1 tik ağır gelur 390 350 bandında bulursanız alın derim şu an 510TL bekleyin derim.
Anker'in artısi konfor kulak kaplayan olması ve kablosuz uzun şarj olması ve metal tutanakların olması.
Bu arada kafanızdaki zibilyon tane soruyu sorabilirsiniz seve sıkılmadan cevaplarım bu tarz şeylerde cok istekliyim.
Ama bu mesajları okuduysaniz çoğu sorununuz hallolmustur.
Bu konuda herkesi etiketledim galiba kusura bakmayınBeni etiketleyerek bana anlatmanıza gerek yok. Tavsiye isteyen arkadaşa yazarsanız daha iyi olur.
Bu konuda herkesi etiketledim galiba kusura bakmayın.