Anker Q10 Bluetooth kulaklık PC'de kullanılır mı?

AdemAldemirr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Anker Q10 Bluetooth kulaklığı bilgisayarda kullansam sorun olur mu? Kullanan var mı, nasıldır?

Anakartınızda ya da laptopunuzda bluetooth vericisi yoksa bir bluetooth adaptör alarak kullanabilirsiniz ancak mikrofonundan verim alamazsınız. Sadece ses amaçlı kullanmak isterseniz sıkıntısız kullanırsınız.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Anker Q10 Bluetooth kulaklığı bilgisayarda kullansam sorun olur mu? Kullanan var mı, nasıldır?
Kullanırsınız fakat mikrofonunu kullanamazsınız. Telefon görüşmelerinde vs çalışıyor fakat discord, google meet, skype gibi platformlarda hiçbir şekilde mikrofonu çalışmıyor. Ya sadece mikrofon çalışıyor ya da hoparlörler. Ben de bilmeden almıştım fakat ses kalitesi iyi olunca iade ile uğraşmak istememiştim. Oyun oynarken de kabloyla bağlayıp kullanıyorum zaten.

Ben kendi bilgisayarımda Anker Life 2 Neo kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor Q10'unda sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.

Kutudan kablosu çıkıyor ve kablosu ile sıkıntı olmuyor değil mi anladığım kadarıyla.

Kutudan kablosu çıkıyor ve kablosu ile sıkıntı olmuyor değil mi anladığım kadarıyla.
evet hocam. Ama dediğim gibi pc ile bluetooth bağlantısında mikrofon kullanılmıyor.
Bu arada kablo ile de üzerindeki mikrofonu kullanamıyorsunuz.

Evet hocam. Ama dediğim gibi PC ile Bluetooth bağlantısında mikrofon kullanılmıyor.
Bu arada kablo ile de üzerindeki mikrofonu kullanamıyorsunuz.

Tamam çok teşekkür ederim incelemelerde bu konu hakknda video bulamamıştım öneren çok olmuştu tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…