Anker Q10 ped yırtılması sebebiyle değişim veya iade yapılır mı?

244012

Hectopat
Makaleler
7
Kulaklığın sol tarafındaki ped yırtıldı, sünger gözüküyor ama sağ tarafındaki sağlam. Alalı yaklaşık 5 ay oldu. İade veya değişim istesem bir sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Anker Q20 var. O da bu yaz mahvoldu ped tarafından. Ve kulaklığın genişliğini ayarladığımız bölümdeki plastik kırıldı. Bu Anker ürünlerinde kronik sorunmuş bunlar. Ama senin 5 ayda o duruma gelmesi kötü olmuş, benim 2 sene falan idare etti. Sorun sadece ped'te ise bence garanti yeni ped takıp yollayabilir. Ama dediğim gibi sorun kronik, bence iade alırlarsa daha iyi olur.

Bende de Anker Q20 var. O da bu yaz mahvoldu ped tarafından. Ve kulaklığın genişliğini ayarladığımız bölümdeki plastik kırıldı. Bu Anker ürünlerinde kronik sorunmuş bunlar. Ama senin 5 ayda o duruma gelmesi kötü olmuş, benim 2 sene falan idare etti. Sorun sadece ped'te ise bence garanti yeni ped takıp yollayabilir. Ama dediğim gibi sorun kronik, bence iade alırlarsa daha iyi olur.
İade alırlar mı?

Hepsiburada'dan daha önce Q10 almışlığım vardı, kullandım basslarda orantısızlık vardı verdim iade almışlardı kullanmış olmama rağmen 10 gün falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı