x4vi Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 210 3 Haziran 2021 #1 Günlük olarak da kullanacağım ancak sporda ter cihaza zarar verir mi acaba?
Mansion Kilopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9.095 Makaleler 12 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 14400F MSI H610M-G 32GB G.Skill Ripjaws V GTX1660S MSI Ventus A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB ID-Cooling SE-224XT Sharkoon SHP650 650W XIGMATEK Galaxy RGB Rampage Racer (Modifiyeli) --------------------------------------------- İ3 5005U 4GB RAM APACER AS350 240GB Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 3 Haziran 2021 #2 x4vi dedi: Günlük olarak da kullanacağım ancak sporda ter cihaza zarar verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de var kullanılamaz bence kulaktan düşebilir.
x4vi dedi: Günlük olarak da kullanacağım ancak sporda ter cihaza zarar verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de var kullanılamaz bence kulaktan düşebilir.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 3 Haziran 2021 #3 x4vi dedi: Günlük olarak da kullanacağım ancak sporda ter cihaza zarar verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Suya dayanıklılığı yok denmiş. Ayrıyeten yorumlara baktığımda bir arkadaş şunu demiş. "Uzun süredir kullanıyorum. Kulağınızı taze pişmiş mangal köfte yapar kıpkırmızı olur. Soğuk havalarda kulaklığı kulağımı ısıtmak için öylesine taktığımda oldu." Kulak üstü kulaklık, yazın kullanılması ve üstüne sporda kullanılması sizin için facia olur. Kulak içi bluetooth sporcu kulaklıklarına bakın.
x4vi dedi: Günlük olarak da kullanacağım ancak sporda ter cihaza zarar verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Suya dayanıklılığı yok denmiş. Ayrıyeten yorumlara baktığımda bir arkadaş şunu demiş. "Uzun süredir kullanıyorum. Kulağınızı taze pişmiş mangal köfte yapar kıpkırmızı olur. Soğuk havalarda kulaklığı kulağımı ısıtmak için öylesine taktığımda oldu." Kulak üstü kulaklık, yazın kullanılması ve üstüne sporda kullanılması sizin için facia olur. Kulak içi bluetooth sporcu kulaklıklarına bakın.
x4vi Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 210 3 Haziran 2021 #4 Anladım, teşekkür ederim.Bende haylou gt1 plus var ama pek memnun değilim açıkçası daha kaliteli bir öneriniz var mıdır? 300 tl civarı.
Anladım, teşekkür ederim.Bende haylou gt1 plus var ama pek memnun değilim açıkçası daha kaliteli bir öneriniz var mıdır? 300 tl civarı.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 4 Haziran 2021 #5 x4vi dedi: Anladım, teşekkür ederim.Bende haylou gt1 plus var ama pek memnun değilim açıkçası daha kaliteli bir öneriniz var mıdır? 300 tl civarı. Genişletmek için tıkla... Ben işin profesyoneli değilim. Şu kanal bildiğin sadece kulak içi bluetooth kulaklık inceliyor. https://www.youtube.com/user/war4z
x4vi dedi: Anladım, teşekkür ederim.Bende haylou gt1 plus var ama pek memnun değilim açıkçası daha kaliteli bir öneriniz var mıdır? 300 tl civarı. Genişletmek için tıkla... Ben işin profesyoneli değilim. Şu kanal bildiğin sadece kulak içi bluetooth kulaklık inceliyor. https://www.youtube.com/user/war4z