AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Şubat 2021 #1 İki kulaklık arasında kaldım şu an SoundSurge 85 alacağım. Sizin öneriniz ne olur? Amacım genel olarak müzik dinlemek. SoundSurge 85 Anker Q10 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2021
İki kulaklık arasında kaldım şu an SoundSurge 85 alacağım. Sizin öneriniz ne olur? Amacım genel olarak müzik dinlemek. SoundSurge 85 Anker Q10
Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #2 AdamOlanaÇokBile dedi: İki kulaklık arasında kaldım şu an SoundSurge 85 alacağım. Sizin öneriniz ne olur? Amacım genel olarak müzik dinlemek. SoundSurge 85 Anker Q10 Genişletmek için tıkla... Bence Anker Q10.
AdamOlanaÇokBile dedi: İki kulaklık arasında kaldım şu an SoundSurge 85 alacağım. Sizin öneriniz ne olur? Amacım genel olarak müzik dinlemek. SoundSurge 85 Anker Q10 Genişletmek için tıkla... Bence Anker Q10.
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Şubat 2021 #3 Luser 2 dedi: Bence Anker Q10. Genişletmek için tıkla... Sağolun çok yardımcı oldunuz.
Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 AdamOlanaÇokBile dedi: Sağ olun çok yardımcı oldunuz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah ne demek.
G gordebil Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 22 22 Mart 2021 #5 Luser 2 dedi: Bence Anker Q10. Genişletmek için tıkla... Neden sizce?
Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #6 gordebil dedi: Neden sizce? Genişletmek için tıkla... Çünkü daha rahat kafayı ağrıtmayan azcık'ta olsa bassları iyi verebilen kulaklık.
gordebil dedi: Neden sizce? Genişletmek için tıkla... Çünkü daha rahat kafayı ağrıtmayan azcık'ta olsa bassları iyi verebilen kulaklık.
O ogotheist Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #7 Luser 2 dedi: Çünkü daha rahat kafayı ağrıtmayan azcık'ta olsa bassları iyi verebilen kulaklık. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu görünce dayanamadım cevap vermek için kaydoldum siteye. Anker Q10 modeli kafa yastığı değil onun yerine kauçuk bir malzeme kullanıyor.
Luser 2 dedi: Çünkü daha rahat kafayı ağrıtmayan azcık'ta olsa bassları iyi verebilen kulaklık. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu görünce dayanamadım cevap vermek için kaydoldum siteye. Anker Q10 modeli kafa yastığı değil onun yerine kauçuk bir malzeme kullanıyor.
Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #8 ogotheist dedi: Bu yorumu görünce dayanamadım cevap vermek için kaydoldum siteye. Anker Q10 modeli kafa yastığı değil onun yerine kauçuk bir malzeme kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka salladım hangisi tutarsa ne bilm arkadaş kullanıyor bana rahat dedi.
ogotheist dedi: Bu yorumu görünce dayanamadım cevap vermek için kaydoldum siteye. Anker Q10 modeli kafa yastığı değil onun yerine kauçuk bir malzeme kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka salladım hangisi tutarsa ne bilm arkadaş kullanıyor bana rahat dedi.